Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa 2023: Kolik her by si letos chtěl/a odehrát?

2023 - Kolik her by si letos chtěl/a odehrát?


  • Hlasovalo
    52

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
2023-pocether.png


2023 - Kolik her by si letos chtěl/a odehrát? Je to ještě daleko, ta hlavní sezóna, ale možná nějaká osobní preference opřena o reálnou zkušenost je na místě. Kolik tipujete, že letos odehrajete her? Jasně, že co nejvíc... ale pojďme to pojmout jako pokus o co nejpřesnější odhad a tip, jak to letos budeme mít. :)
 
No tak to je pěkná anketa :D:D:D Donutila mě k zamyšlení.

Nicméně dal jsem 30 - 40, raději bych to ještě přesáhl, ale budu se do tohoto rozmezí dostat. Po zkušenostech z předchozích dvou let, bych to možná i dal dohromady, když to sečtu, a to už bych nechtěl opakovat.
 
Letošní sezóna bude v hodně aspektech jiná než ta loňská.Loni jsem se doslova utrhl ze řetězu. Hrál a chlastal jsem jak o život :D Letos i ze zdravotních důvodů se více soustředím na kvalitnější přípravu mého těla a mysli ;) Dal jsem 50-75 ran.To by mohlo odpovídat mým plánům. Uvidím,jak na tom zdravotně a finančně v letošní sezóně budu. Plán je jasný. Hrát a užívat si hru ve společnosti přátel mé milované hry ;)
 
Já loni odehrál něco těsně přes sto her. Na podzim selhala záda, jinak by to asi bylo vic - na druhou stranu jsem rád, že jsem ten jeden týden vůbec byl schopen vstát z postele. Letos bych rád hrál her méně. Jednak kvůli zdraví, ale pak taky - že jsem si v tom mezičase uvědomil, že není úplně super za každou cenu se rychle hnát z práce, abych si vždy urval devítku... bohužel neumím hned vypnout, šrotuje mi to po práci ještě zpravidla tak dvě hodiny a pak sem akorát roztrpčen nekvalitní hrou - resp. úplně zbytečnými chybami, vcelku logicky, když se na to nenastavím.

A rád bych si každou návštěvu hřiště prožil už naplno, nebo alespoň co nejvíce. A ne každý volný okamžik hurá na hřiště za každou cenu. Takže letos "jen" 50-70, což když se mi podaří splnit jako plán, budu moc rád. A brát to jako zážitek, za odměnu a jako krásně trávený volný čas = tzn. plnohodnotně být na golfu. :) A ne jen kvůli čárce za účast.
 
Upraveno:
No. V roce 2022 jsem to nějak flákal. Vlastně ani nevím proč, ale pocit jsem měl, že hraju málo.

Takže letos trochu lépe - dal jsem 75 - 100. Je cca 30 týdnů, kdy by to mělo jít v klidu. 2 hry týdně + když to půjde okolo. To by šlo. Tak uvidíme.
 
V loňském roce 150 x hra na hřišti, odehráno více jak 2700 jamek. V roce 2023 bych to rád zopakoval.
Dále asi 100 x už jen na grýnu (stříhání, řezání, pískování, aerifikace, hnojení, topdressing, atp.). V roce 2023 mě to nemine, i kdybych nechtěl.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom