Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Karlštejn

Chtěl jsem se ke Karlštejnu zeptat na devítku C. Nikdy jsem jí nehrál, při těch pár příležitostech vždy jen hřiště A-B. Na C jsem jen koukal, když jsem šel kolem. Připadá mi velmi obtížné. Předpokládám, ale, že hrací plochy s ohledem na to, že se jedná o Karlštejn, jsou ve stejném stavu, jako hlavní hřiště? Myšleno povrch?

Líbí se mi cena - 500 za tuto devítku ve všední den. To je velmi přívětivé, 900 za 18j i o víkendu. Nebo to za to nestojí? Čerpám cenu tu: http://www.karlstejn-golf.cz/cenik
 
Je hodně technická s potenciálem tam nechat spoustu míčků :) ale za ty peníze se to vyplatí, my to šli 3x, zpravidla tam nikdo nehraje, takže klid.
 
uz jsem jim psal dotaz, co kdyz nekdo zahraje birdie nebo eagle :D
Myslím, že díky ministru zdravotnictví docela ušetří. Bůh ví (a možná ani on), kdu budou povoleny flajty o více, jak dvou lidech 🙈
 
Na Karlštejně je krásne videt jak diky Covidu otočili, dříve měli narváno cizinci od rána do večera a uz druhý rok vymýšlí různé akce aby nalakali alespoň domácí hráče kteří je dříve asi moc nezajimali.
 
Přišlo mi asi jako i dalším před chvíli na email nabídka na vouchery na Karlštejn... vidím docela hezkou cenu, tak si říkám... ale to je docela pěkné... a on je to voucher na buggy v ceně plus minus 1000 jen za buggy na hru. Divný, vouchery na buggy... na tohle nejsem cílovka.

unnamed.jpg

Na druhou stranu, kliknul jsem na odkaz (takže reklama na mě zabrala) a mají od spol Golferis shop (což mě zaujalo i z pohledu, že tuto platformu využívají, tzn. ne vše od TT, což s ohledem na jiné diskuse a monopol TT může být taky do budoucna zajímavé...) pod odkazem tu: https://eshop.karlstejn-golf.cz a tam se vyjma jiného dají koupit i vouchery na hru a objevilo se mi tam teď:

Karlstejn.png

Přímý link tu: https://eshop.karlstejn-golf.cz/golfove-sluzby

---

Koukl jsem rovnou na ceník Karlíku na webu... No a podle ceníkové ceny aktuálně je tam Balíček Play - 10 vstupů (fee) za 18.000,- Kč. Tak kdyby o tom nějak uvažoval a měl Karlík v dostupné dojezdovce, tak je viditelně potřeba pořádně hledat... i sám resort má na různých místech různé nabídky... aktuálně 2xvoucher na pět vstupů vychází výhodněji (12.000,-), než balíček Play na totéž za 18.000 Kč v ceníku na webu.

cenik.png

Aktuální screen z ceníku, zdroj: https://karlstejn-golf.cz/cenik/

---
A pak se v tom má chudák golfista vyznat, kolik co a kde vlastně stojí... :-D
 
Já dostal k Vánocům voucher, měli akci na fíčka, mám tři hry a jedna vyjde asi na 1333 Kč, takže čekám na top sezónu a víkend, aby se to jo vyplatilo :)
Nabízeli to ve variantě PAR - 3 hry za 4000Kč, Birdie - 5 her za 6000Kč a Eagle 10 her za 11700Kč. Jediné mínus, nejde to uplatnit na turnaje.
 
Jj, o te akci vím, myslím, že i výše jí reportoval před Svátky @macdav, u mně Ježíšek si jí ale nějak nevšiml. Nevadí.

Spíš se mi víc a víc potvrzuje, že kdokoli, kdo hraje kdykoli na Karlštejně za víc, než za svých 1.500,- včetně víkendu, je poměrně smolař. A při představě, že by mi někdo koupil jako dárek, nebo kdybych na to měl a koupil ho já, balíček Play za 18k a já se pak (když s přimhouřením očí pominu vánoce jako něco speciálního), že se stejná věc prodává jinde na stejné webu pod stejnou hlavičkou (rozuměj přímo resortu Karlštejn), tak bych se asi hodně vztekal. Ale třeba bych byl příjemně překvapen a na resortu při poptávce na balíček Play by mě upozornili... milý pane, máme teď nabídku na stejnou věc, která vás vyjde o 6.000 méně, stačí kliknout tu! :)
 
Upraveno:
Na Karlštejně je pěkně vidět ta změna chování, kdy rapidně ubylo turistů kteří neváhají vysolit za hru 3000 Kč. Tyhle akce dříve nedělali. Vloni na podzim jsem tam hrál snad dokonce za litr. Navíc to bylo hřiště které zavíralo mezi prvními a otevíralo někdy až začátkem dubna, i to se změnilo. Hrál sem tam i v prosinci.
 
Moc jim to nefunguje, nejde vybrat datum, jediné co lze navolit je dnes a zítra ale do neděle se už dostat nedá.

1653041288496.png
 
Moc jim to nefunguje, nejde vybrat datum, jediné co lze navolit je dnes a zítra ale do neděle se už dostat nedá.

Zobrazit přílohu 30322
Díky za report, přeposlal jsem klukům, prý je to nějaká systémová chyba na Safari, o které ví a opravují...

EDIT: Už by to mělo být opraveno.
 
Upraveno:

Podobné

  • RMS: Item
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
694
  • RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
622
  • RMS: Item
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
847
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom