Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Decatlon - inesis 500

alda

Guru fóra
Vyskocila na mne reklama na hole inesis 500 na

1599346678381.png

Nema je nekdo nahodou?
Cena super, na shaftu Recoil 760, ktery jsem zkousel na Apexu nebo na TaylorMade p790 a pocitove byl sfaft paradni
 
Bohužel ne. Ale líbí se mi moc i na živo. V ruce jsem je měl snad už v obchodě třikrát. Taky bych nějaké info uvítal. Bral bych je jako druhý set. :)
 
Mně se nejvíce líbí ty popisky. 👌 Prostě žádné zaběhlé věci, děláme to po svém. 2 velikosti, 3 rychlosti. A co jako, že to ostatní dělají složitěji. Určitě mě zaujaly. To jako ne že ne. Už jen ze zvědavosti bych se rád vyzkoušel.
 
Teď jsem na to koukal,podle obrázků shafty ocel Nipony (NS pro R).. :up:
 
nevíte někdo proč mi 7i dává pouze nějakých 110 metrů? nevíte čím to může být? Jinými slovy jsem priveľa krátký :(
 
To záleží. Kolik si hrál předchozí sadou? Ostatní hole máš taky kratší nebo jen tu 7i?
Víš cca. jak rychle šviháš?
 
To záleží. Kolik si hrál předchozí sadou? Ostatní hole máš taky kratší nebo jen tu 7i?
Víš cca. jak rychle šviháš?
no dobře jsou o paleček kratčí ale jako rychlost švihu je asi normální , může to ovlivnit délka hole taky rough ze kterého trénuju i když tam si trávu ušlapu a pak už nevím stará sada želez konkrétně opět 7i maximum asi 120 metrů to samé u nové sady. no nějak mi to neštimuje no EDIT: Inesis má na výběr 2 možnosti délky shaftů já si vybral ty delší tedy velikost 2 střední rychlost
 
Dej tomu čas, dle webu má 7i loft 31, takže to je skoro šestka železo, takže by naopak měli být delší. Taky je otazka jak to trefujes, případně si natoč video, dej ho sem a on ti určitě někdo řekne. Jsou tu i trenéři.
 
takže bych tyto železa konečně mohl i nějak zrecenzovat. Popis pocitu když se s nimi člověk trefí tak je jak to říci.... prostě se vám jakoby rozechvěje ladička tak nějak v bocích a mezi nohama. Hlava železa udělá nádherné "MLASK" a pak už jen vidíte jak míček letí v dál . Otázka na Vás je jestli toto výrobci shaftů a hlav holí dělají schválně že ten pocit je tak tak.... Já pro to prostě nemám slova
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom