Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dnes seniorka na Machníně. Hned na první jamce jsem prokázal psychickou odolnost - 1. rána 3h do autu vpravo, 2. trestná, 3. rána 3h do autu vpravo, 4. trestná, 5. rána 5i střed ferveje, 6. rána 52° chip na grýn 7. rána 3m pat do jamky 🙈
Trošku jsem měl „rozlítané” rány z týčka - jen 2x FIR, ale rafy celkem přívětivé, takže v podstatě bez problémů. Co celkem fungovalo byly čipy a paty (29 patů) - i když 2paty cca 1,5m jsem těsně minul. Ale nakonec jsem se i trošku rozehrál, takže 2. devítka byla za +3. O první taktně pomlčím 🤭
Nebuď skromný. Druhá devítka +2 :up:
 
Nebuď skromný. Druhá devítka +2 :up:
Nojo, zapomněl jsem na to birdie easy birdie 🙈
 
Hned na první jamce jsem prokázal psychickou odolnost - 1. rána 3h do autu vpravo, 2. trestná, 3. rána 3h do autu vpravo, 4. trestná, 5. rána 5i střed ferveje, 6. rána 52° chip na grýn 7. rána 3m pat do jamky 🙈

Asi to známe všichni. Dobře, že si to celkově ustál. Btw. prozraď, vzal si pak 3h ještě ve hře do ruky? A v pohodě? I pocitově před ranou?
 
Asi to známe všichni. Dobře, že si to celkově ustál. Btw. prozraď, vzal si pak 3h ještě ve hře do ruky? A v pohodě? I pocitově před ranou?
Ano, vzal. Prostě jsem ty dvě rány do autu pustil z hlavy a normálně s hybridem hrál jako "by se nechumelilo" ;)
 
Dneska turnaj v Berouně v rámci přípravy na requocup, trénink psychické odolnosti a fyzické připravenosti (slow cooking v cca 50 stupních po dobu 6 hodin). Psychika nelidské podmínky vydržela (6 parů v řadě) a fyzička je (píšu tenhle post), nakonec 3. místo a 41 stb.
Hřiště včetně greenů( prý 9,5 ft) v super kondici, jsem rád, že jsem si tady mohl poprvé zahrát.
 
Dobré vědět, jdu tam na turnaj zítra, Beroun sem hrál několikrát ale vždy mimo hlavní sezónu, tak se docela těším.
 
Dnes s Honzíkem a @requo letní Hořehledy. Bylo dusno, naštěstí pod mrakem. Hřiště krasné, byla pohoda. Honzík hrál velice pěkně, hned na 1.grýnu o 20cm chip in. To byla velká motivace. Michal nám ukázal dlouhé první rány. Já to propatovala. :)
 

Přílohy

  • P_20210605_110907_vHDR_Auto_HP_p.jpg
    P_20210605_110907_vHDR_Auto_HP_p.jpg
    123,3 KB · Zobrazení: 141
  • P_20210605_103400_vHDR_Auto.jpg
    P_20210605_103400_vHDR_Auto.jpg
    97,4 KB · Zobrazení: 136
  • P_20210605_102636_vHDR_Auto_HP.jpg
    P_20210605_102636_vHDR_Auto_HP.jpg
    117,8 KB · Zobrazení: 134
Dnes s Honzíkem a @requo letní Hořehledy. Bylo dusno, naštěstí pod mrakem. Hřiště krasné, byla pohoda. Honzík hrál velice pěkně, hned na 1.grýnu o 20cm chip in. To byla velká motivace. Michal nám ukázal dlouhé první rány. Já to propatovala. :)

5.6.2021 • 9j. Hořehledy: 47 ran, 22 patů (by mGolf)

Dlouhé první rány - no děkuji. Ano to bylo pozitivní. Patování špatný. A asi 49 kychnutí. Tak 5-7 na Jamku, fuj. Popadla mě tam nějaká alergie. Tak snad už to něco brzy odkvete. Druhou devítku bych už dnes nedal. :(

Ale jsem rád, že jsme šli, hřiště moc fajn. Zelené, moc pěkně se na to dívá.
 
Ve stredu jsem byl na prvnim letosnim turnaji v Hostivari... a hra byla naprosto tragicka...
Co pro me ale bylo nemile prekvapeni je “novy” setup jamek. Hralo se na 12j a priznam se, ze jamky cislo 2 a 3 mi prijdou nesmyslne, tezke, zakerne a nebezpecne. Zkratka toto bych zde necekal. Zbytecne a kazi to dojem. :(
 
Dnes Beřovice, byl jsem zvědav, jestli vydržela moje hra z jihu. I přes dabláče na jedničce z blbosti a pár netrefených ran (jako dost netrefených) první devítka za 43. Ale během druhé jsem se rozbil ještě víc a nakonec 91. Takže vlastně pro mě dost slušný výsledek spolehlivě v nejlepší třetině toho, co jsem schopen spáchat😁
Zítra zkusím trefovat častěji dobře míč a zároveň směr….
 
Tak lepší to nebylo, ubojovaných 95 ran :(
Nějak jsem se na své cestě od švihu zvenku dovnitř k rovnému bez trenéra zapomněl včas zastavit. Takže dnes většina drivů driverem i ran dřevem startovala rovně a pak hurá doleva. Tak aspoň vím, že jsem toho schopen, teď to ještě začít ovládat. Jinak po včerejšku většina bunkerů s vodou a modrým kolíkem, tam kde nebyl, byl jsem spolehlivě já..
 
Beroun je aktuálně v top kondici, škoda, že já ne :) 95 ran stačilo na předposlední místo v mé kategorii. Beru to pozitivně, sem na dně a mohu se odrazit vzhůru :) . Organizace turnaje i jídlo super, zbyknul bych si.

20210606_130144.jpg
 
Tak včera konečně první letošní turnaj na Kaskádě a i když jsem jednu jamku škrtal (už máme opět rafy v některých místěch po kolena a od tam hrát je za trest, lepší je nenajít :D ), tak nakonec to nebylo tak zlé a bral jsem třetí místo a i zlepšil HI. Vtipné je, že první až třetí místo bral náš flight :p Jinak počasí luxus, hřiště v top kvalitě - no co víc si přát. Tak hurá do dalších bitev 😁
 
Upraveno:
Dnes ranní Poděbrady, greeny trochu chlupatější, ale už bez větších kazů, FWY poděbradský standard. Já střídal pary s jamkama zoufalství, kdy jsem to zazdil už na týčku, ale parů bylo víc. Ale celkový dojem je že se hra zvedá a že asi brzy zkusím první turnaj s nadějí na korekci HCP.
 
Dnes se mi nechtělo pracovat, tak jsem se vydal na Slapy. Někdo mi tvrdil, že je to lehké hřiště, kam se jezdí pro dobrá čísla. Při předchozích třech návštěvách to teda nevyšlo vůbec.
Dnes jsem hrál celkem dobře, ale protože jsem vemeno, tak jen na první devítce jsem minul pět nebo šest patů mezi 1m a 1,5m, z toho i metrák do birdie. Ani ten dabláč na jedničce fakt bejt nemusel. První devítka mi přijde hezčí a lehčí, takže po 44 jsem už nic od sebe nečekal. Ne že bych v prasení na druhé nepokračoval, ale něco tam konečně spadlo a za 39.
Takže nakonec 83 a zase drobný posun správným směrem. Něco mi říká, že tam brzo chci zase a taky že budu možná na Slapy potřebovat náhradního parťáka (prej debilní kopce:).
600A3883-4D16-4499-A665-60E5AB2BFCD0.jpeg
 
Dneska narozeninové Šilheřovice v totálním vedru.
Za recepcí hned začali útočit komáři. Repelent pomohl na 15 minut. První jamka tragédie, ale vyškrabal jsem z toho triple. Panáček z placatice a šlo se dál. FW vemi dobré a greeny rychlé. Výsledek přijatelný, po 3 týdnech bez golfu.
95 ran FW - 4/12:confused: GiR - 7/18:mad: Putty - 40 :cry:
A ještě bych šel dolů :eek::cool:
šilheřky.png
 
Včera opět po práci MB - greeny super, vypadají divně, ale jezdí krásně a drží. FW ponechána delší tráva, stejně jako minule. Počasí nádherné, nebylo takové teplo, třetina hry pod mrakem, můj driver pod mrakem celou hru :cry: prasení mě neopouští už si v tom pěkně rochním...pozitivní Plzeň zdarma v plechu k feečku...hráli jsme s kamarádem na rány, na jedničce dabláček po topnutém čipu, poté i přes brutus na driveru zachráněné bogie nebo pary, na sedmičce potěšilo birdie, o to víc, když kámoš dal vodu (nic nepoteší tak jako špatná rána spoluhráče ;))...ale na 8 ležím 4 metry od jámy v semirafu, úplně na pohodu a pěkná luxusní topinka, že skončím 15 m od jamky - uuuuááááá...na 17 jsem byl -2, po jak jinak než zkaženém drivu jsem pro jistotu zkazil i železo a protože jsem prostě chtěl být za hrdinu, tak to na ten ostrovní green prostě z těch 160m zkusím, ano, rozhodl jsem...zapsal jsem 10 a šel jsem zaplatit pití...ale jinak bylo krásně:p
 
8.6.2021 • 9j. Černý Most - BB: 54 ran (by mGolf)

Včera první devítka špatně. Ve flajtu s @macdav, Iljou a Davidem. Řekl bych, že úplně se nám nedařilo nikomu. Ale co se týče mojí hry: potěšil driver - ten jediný šel pěkně. Bohužel železa tentokrát nebyla přesná na druhou ránu a to se projevilo na tom, že jsem na žádné pěkné skore na skoro žádné jamce neútočil. A když už to vypadalo, tak jsem svým lajdáctvím ty druhé paty z metru, metru a půl bohužel odfláknul - tzn. trojpaty byly. To pak žádná hitparáda na skore není. Bohužel jednou i škrt jamky (což jsem si neuvědomil, že si pak do statistik místo 7 musím napsat 9, 2xpar+1). Hřiště mi přišlo v pěkném stavu, pohoda. Počasí nakonec luxusní. O to víc mě mrzí, že v podstatě dokonalé podmínky nezužitkuji. Nevadí, příště to bude lepší. :)
 
Upraveno:
místo 7 musím napsat 9, 2xpar+1)
Já furt myslel, že se píše Par + 5 ran? Aby to byla první nebodovaná pozice na stejbly i pro hcp 54? 🤔 U tří a čtyř paru to vychází stejně, ale u petiparu ne.
Update.
Blbost, ani u tříparu to nevychází stejně. 🤔
 
Upraveno:
3 dny po sobě na golfu. Připavuju se na RC 😏 V neděli jsem šel potrénovat před včerejší jamkovkou. 9ku jsem šel za +6.Všechno celkem fungovalo.

V pondělí jamkovka s vyrovnáním.
Protihráčem mi byl trenér s HI cca. 13 Tím pádem jsem měl nějakou tu
ránu navíc ( asi 10 🤪). První 9ku
jsem o 2 jamky prohrál, druhou o
2 jamky vyhrál. V rozstřelu na jedničce (4 par) , kde jsem neměl žádnou ránu navíc☹, jsme to pro spestření poslali oba mimo fervej.
Přes to jsme druhou skončili oba
na grýnu. Třetí si Tomáš přihrát 1m
od gangle a já1,5m.☹
Jenže já ten pat proměnil a on ne. Tím pádem jsem vyhrál. 😛
Byl to bezva den na golfu. Pořád mám před očima , jak snadno se
dokázal dostávat druhou ranou na
grýn na 500 metrovém 5 ti paru.

Dnes seniorka Myštěves. Hřiště
v dobrém stavu. Ferveje stále ještě
zelené, grýny sice pomalejší, ale s minimem fleků. Docela se mi dařilo.
92 ran , přes 40 STB zlepšení HI
a první místo v turnaji 🙂.

Zítra jdu na druhou dávku očkování
a dám si od golfu oraz.😊
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom