Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2017 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera Bítozeves, dnes Barbora s @mkopcak, @honza62 a syn. Bítozeves slušný, devítka překvapila svoji kvalitou. Nakonec jen 29 stb, jen železa. Hecli jsme se na nesoutěžní, zhoršilo jsme o desetinky všichni. Ale pohoda byla. V Barboře u mě lepší, 35 stb, zase jen železa, ale hlavně, můj první životní birdík, 5.jamka. Takže už jsem velký kluk!
 
Tedy jak se mi včera na dvoudenní víkendový turnaj za Zbraslavi moc nechtělo tak se normálně těším na to zítřejší kolo! [emoji7] takhle dobrý pocit ze hry jsem letos snad ještě neměl. A jestli někdy dříve tak už je to fakt dlouho...
Tak hezkou hru :)
 
Tak dnes druhé kolo mid amatérů na Zbraslavi. Mínus jsem byl pouze na jedné jamce. Jinak 2 nad (80). Stejně jako včera. Což mě dost překvapilo, protože pocit jsem měl na horší číslo. Počasí i trochu té smůly hrály svou roli... 2 trika, mikina, svetr, bunda. Nic moc. [emoji4]
35c9a75a8e1354c20bb44e218507840c.jpg
 
  • To se mi líbí
Reactions: jan
Takže fotka je za 1000 slov, za kolik slov bude tohle video...díky moc @requo, @honza62 a Honza ml. za super víkend! Bitozeves 91 ran, Barbora 87 ran, Podbořánky 84 ran!

 
Takže fotka je za 1000 slov, za kolik slov bude tohle video...díky moc @requo, @honza62 a Honza ml. za super víkend! Bitozeves 91 ran, Barbora 87 ran, Podbořánky 84 ran!

To musela být paráda. Super práce!
 
Hele náčelníku hezký, ale co to založení ve vodě? ;)
 
Hele náčelníku hezký, ale co to založení ve vodě? ;)

Vše proběhlo v pořádku pod přísným dohledem rozhodčího!
 
Hele náčelníku hezký, ale co to založení ve vodě? ;)

Jaký založení? Jsem jan tak tak držel balanc a bylo to pár cm nad zemí. :-D
 
Dnešní Sunset na Zbraslavi, 9 jamek. Totálně ztuhlej, těžko se po víkendu do toho přemlouvalo, ale dojel jsem. Jen tak tak jsem to stihl, cvičných úderů přesně 0, libovolného druhu. Take postavím se na odpaliště první jamky... odpálím a brutální @RobertSlajs do džihádu. Takže ztracený míč. Ach jo, nicméně nějak se to v průběhu spravilo od od čtvrté jamky jsem u byl rozhýbaný. Ještě že se končilo na deváté jamce, kdyby to tak šlo tak pořád, tak poslední jamky osmnáctky bych musel hrát jen na jednu max dvě rány. :) Přiznám se ale, že nijak zázračný pocit jsem ze své dnešní hry neměl.

Výstřižek.JPG
 
Upraveno:
Dnešní Sunset na Zbraslavi, 9 jamek. Totálně ztuhlej, těžko se po víkendu do toho přemlouvalo, ale dojel jsem. Jen tak tak jsem to stihl, cvičných úderů přesně 0, libovolného druhu. Take postavím se na odpaliště první jamky... odpálím a brutální @RobertSlajs do džihádu. Takže ztracený míč. Ach jo, nicméně nějak se to v průběhu zpravilo o od čtvrté jamky jsem u byl rozhýbaný. Ještě že se končilo na deváté jamce, kdyby to tak šlo tak pořád, tak poslední jamky osmnáctky bych musel hrát jen na jednu max dvě rány. :) Přiznám se ale, že nijak zázračný pocit jsem ze své dnešní hry neměl.

Zobrazit přílohu 2191
Omlouvám se ti za dnešní první ránu a samozřejmě u mě máš nový míček;)
 
Já hrál dnes úplně na pohodu. Šel jsem jako doprovod @requo a nováčkovi na sunsetu a dal si občas ránu svou sw a pak pár patů. Na jamce 7 a 9 jsem si pak půjčil @requo nějaké to železo aby viděl, že nejsou rozbitá a hrají naprosto normálně... a co udělal? Na poslední ránu do grýnu, asi na 110 m, mi dal do ruky jeho tréninkovou 7i. Dámskou. Hajzlík jeden. [emoji23][emoji23][emoji23]
 
Bože... [emoji23] jamka 18 6i gir 2 paty. [emoji41]
Ovšem to pozadí, :cool:a chybí kus nohy.:eek: To je neodpustitelne nezodpovědné chování fotografa. :p
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom