Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Radecky za průměrných 95, žádný zazrak, ale po te, co na šestce zahrál spoluhráč hole-in one, už to bylo těžké se vrátit do hry ;)
Hřiště hodně mokré ferveje, velice šťavnaté rafy. Výborný marshall, ktery pomohl s oslavou.
Gratulace @RomanL
20220925_121414.jpg
 

Přílohy

  • 20220925_121414.jpg
    20220925_121414.jpg
    190,7 KB · Zobrazení: 42
24.9.2022 • 9j. Hořehledy: 47 ran, 19 patů (by mGolf)
25.9.2022 • 9j. Hořehledy: 49 ran, 17 patů (by mGolf)

Tak poprvé v Hořehledech... Loňský Ježíšek nám se ženou nadělil ubytování na jednu noc a hru na dva dny:)

Moc se nám tam líbilo, hřiště hezké, moc nás pobavily vtipné nápisy na hřišti/v restauraci/na pokoji, přitom to všechno působí hrozně v klidu a přirozeně. Je vidět, že lidem, co to dělají, na tom záleží a že j to baví:up: Moc fajn personál.

Ke hře: tušili jsme, do čeho jdeme, tudíž musím vyzdvihnout, že jsem obě devítky odehrál s jedním míčkem, bohužel jsem se dnes nevyhnul jednomu autu, jinak ale bez trestů:) Jinak hra vypadala na to, že jsem hole měsíc nedržel v ruce. I tak se nám víkend moc líbil, vyšlo počasí, sobotní večer jsme strávili u kamarádů, co bydlí téměř přes cestu. Dnešek jsme završili super výletem na Padrťské rybníky. Prostě víc takových víkendů!!!

Ještě jsem v sobotu na parkovišti potkal @requo, tak plním slib a píšu, jak se nám na hřišti a v hotelu líbilo - MOC!

Jinak jsem koncem prázdnin ještě odehrál Pyšely, Černý Most a pak jedno belgické hřiště (Louvain-La-Neuve u Bruselu) - se synovcovými juniorskými holemi a vůbec to nebylo špatné...

Toť pro dnešek vše...
 
Jelikoz to letos s hranim dost flakam, tak jsem se zarekl, ze si dam alespon 6tku na Hostiku o vikendu a zadarilo se stylove:
Sobota:
12:25 dosedam na Ruzyni (ze sluzebky)
13:25 odvazim svetla do rozestaveneho bytu
13:55 volby
14:15 dorazim konecne dom/prevlikacka
15:00 teetime
16:05 obed 🤣

Mozna jsem mohl neco napsat o te hre, ale popravde (b-huzel) mnohem zajimavejsi bylo, co jsem vsechno stihnul 🤣🤣🤣🙈
 
V sobotu finále Molíčko tour 2022.
Před finálovým kolem jsem podle některých vedl s náskokem, který nešlo prohospodařit. Šlo 🙈
Začínalo se netradičně cannonem, kdy první čtyři v pořadí šli společně, takže jsme měli dokonalý přehled. Náš flight začínal na 10. jamce, delším čtyřparu do kopce. Hned první drajv jsem poslal 20 metrů před sebe do takového rafu, že by se za něj nestyděli ani na PGA, takže první jamka celkově za 7 a bez bodů (sčítaly se brutto a netto STB). Ideální start, na zvednutí sebevědomí...

Celé kolo jsem se neskutečně trápil na grýnech a zahrál celkem 38 puttů. Můj konkurent na 2.místě naopak puttoval i hrál fantasticky, takže 4 jamky před koncem jsem o náskok přišel a byl jsem druhý o ránu.
To jsem se na sebe naštval a řekl jsem si a dost, je čas začít něco hrát.
Nakonec jsem to i přes můj nejhorší výsledek v celé tour (92 ran) vyhrál díky posledním čtyřem jamkám, kdy jsem vstal z mrtvých (i když ani tam jsem se nevyhnul trojputtům) a obhájil vítězství v kategorii HCP nad 18,1, kde jsem začínal sezónu.
Příští rok už v kategorii pod 18.

Jinak v sobotu jsem si plně uvědomil, co to znamená, když vám něco protéká mezi prsty. Hrozný pocit.
Kromě první jamky mě podržel driver a železa. Krátká hra = velký špatný.

Letos jsem obměnil celý bag kromě putteru. Teď přemýšlím, jak si mám ten jeho sobotní vzkaz vysvětlit. Nechtěl jsem ho vyměnit, ale fakt mě naštval a sebe vyměnit nemůžu. Ještě dostane šanci, ale běda mu.
 
@4th King v jakém je teď hřiště stavu? Mám TeeTime na sobotu, tak ať vím co čekat. Díky.
 
@4th King v jakém je teď hřiště stavu? Mám TeeTime na sobotu, tak ať vím co čekat. Díky.
Grýny jsou určitě v nejlepším stavu v tomto roce. Pravdou ale je, že takhle špatné grýny, jako byly většinu letošní sezóny, v Molitorově nepamatuju. Na nízko střižených plochách bylo ve finále povoleno stavět, ale na Molitorov žádná tragédie. Rafy jak kde. Někde peklo, jinde v pohodě hratelné. Pokud si hřiště v minulosti hrál, tak by Tě nemělo ničím nepříjemně překvapit. Za mě klasický Molitorov standard, oproti letům minulým mírný nadstandard.
Určitě neočekávej Beřovice, to bys byl naštvanej ještě na Vánoce 🤪😁
Pokud půjdu ve středu, pošlu fotky.
Teď mám jen nové odpaliště na jamce č.1. Kluci se fakt snaží 👍

AB7711A1-8A1F-480C-9FFF-DD5524203788.jpeg
 
Grýny jsou určitě v nejlepším stavu v tomto roce. Pravdou ale je, že takhle špatné grýny, jako byly většinu letošní sezóny, v Molitorově nepamatuju. Na nízko střižených plochách bylo ve finále povoleno stavět, ale na Molitorov žádná tragédie. Rafy jak kde. Někde peklo, jinde v pohodě hratelné. Pokud si hřiště v minulosti hrál, tak by Tě nemělo ničím nepříjemně překvapit. Za mě klasický Molitorov standard, oproti letům minulým mírný nadstandard.
Určitě neočekávej Beřovice, to bys byl naštvanej ještě na Vánoce 🤪😁
Pokud půjdu ve středu, pošlu fotky.
Teď mám jen nové odpaliště na jamce č.1. Kluci se fakt snaží 👍

Zobrazit přílohu 32912
Naposled jsem tam hrál loni, tak nejspíš tuším. Jsem tam pozvaný, takže očko přimhouřím, tím spíš, že v Beřovicích je nějakej turnaj a hrát se tam nedá. Díky!
 
MK na rány. Po prvním ze dvou dnů náskok o 4. Po první devítce druhého dne už jen o 1. Spoluhráč se dotahoval a hrál výborně. Mně to moc nešlo. Tak jsem si říkal, že mě asi na druhé devítce smázne.. Dal jsem si pivo a panáka a začal se soustředit na sebe ještě víc. Říkám si- šudlej si to svoje, pary a sem tam bogey, a uvidíš.. Nakonec spoluhráč pár chyb a jednu velkou udělal, tak to dopadlo. Co bych tím rád sdělil- soustřeď se na svoji vlastní hru a nenech se ovlivnit hrou dalších! :)
 
Neděle turnaj Ypsilonka...přijel jsem nabalenej jak pumpa, ale bylo krásně, kromě pár jamek jsem šel jen v mikině, občas i slunce, žádný déšť či extra vítr...hřiště paráda, nejlepší Y letos...greeny neskáčou, jezdí jak diví, největší problém na krátkém čipu, skoro vše jsem končil za jamkou, což je super, ale není super 2 metry 🙈 FW velmi dobré a rafy husté, ubíraly výrazně metry...jinak v lese vlevo na 18tce vysekaný, že se dá najít míč bez problémů, vím o čem mluvím, krásný šlajz driverem, jak z učebnice s názvem Jak nehrát...ve flajtu neskutečná sranda, jako vždy...nejlepší na 16tce/3 par - kámoš do bunkeru vpravo před green, druhá přes green do kopce za strom do biozóny, říkám si, nejlépe asi drop a opakovat s trestnou z bunkeru, než hrát z kopce za stromem z výživného rafu...kámoš jebka 2 metry před sebe, další ke greenu a šestou topinkou se vrátil do bunkeru...to už jsme šli do kolen všichni...poté luxusní sand shot na 80 cm k jamce a samozřejmě dvojpat :p ještě teď mě z toho mrazí :) ale zase zahrál nearesta na 6tc - 96 cm...jinak samozřejmě nic nepotěší tak jako neštěstí druhého, že - takže kámoš šel první devítku (šli jsme z 10tky) za 62 a druhou devítku za 40 (kdy +3 dal na 8 a 9tce)...to nevymyslíš...moje hra - den klika, co jsem vyhodil (na 18tce drive les a na 4tce železo doprava do stráně) to jsem našel a zachránil - oboje par...první tři jamky jednopat kolem 3 m není normální, zase se mi to vrátilo 3paty na 14 a 15, kde jsem doklepával z 50 cm dvojpatem (ano, jsem vesmírné jelito)...šel jsem 84, což je velmi dobré...co musím zmínit - excelentní oběd po turnaji, kulajda luxusní, druhé jídlo ještě lepší, já jsem poměrně zmlsaná tlama, ale ten kuchař je borec...jestli se někdo přemýšlí jet Ypsilonku, tak teď je hřiště opravdu v nejlepší letošní kondici...jo a kdyby našel někdo v biozóně na 7čce Titleist s nápisem PETR, tak prosím napsat do soukromé zprávy, kdy mi ho vrátí, jen jsem si ho tam pětkou dřevem odložil - z toho mě nemrazí, z toho jsem nasxxxej ještě teď 🙈
 
Dnes „srandamatch” (celoroční výjezdní janovská tour) v CL. Měl jsem ráno cukání si to dát jako „nesoutěžní”, ale nakonec jsem si to nedal. 🙈
Bylo to tedy ze žlutých, to kdyby to četl Bohouš 🤭
ED156396-63EF-4347-A93C-BC5961048E44.jpeg
 
Dnes „srandamatch” (celoroční výjezdní janovská tour) v CL. Měl jsem ráno cukání si to dát jako „nesoutěžní”, ale nakonec jsem si to nedal. 🙈
Bylo to tedy ze žlutých, to kdyby to četl Bohouš 🤭
Zobrazit přílohu 32917

V pořádku, nemusí že to mrzet. Zítra turnajově přeci potvrdíš :p
 
V pořádku, nemusí že to mrzet. Zítra turnajově přeci potvrdíš :p
Zítra z bílých 🙈
Víc mě mrzí 2 trojpaty a dva o otáčku nedohrané paty (do paru a birdie).
 
Stává se vám taky občas, že v průběhu hry se najednou stanete zcela jiným hráčem a najednou vám to jde zcela odlišně než pár jamek předtím? Přemýšleli jste, čím se to tak stává? Na mysl mi připadá únava, alkohol, jedna nepodařená jamka nebo naopak ... ale ve většině případů je ten problém na těch 20cm mezi ušima :(
Jeden případ za všechny ... v pauze po 9.jamce jsem si dal škvarkovou placku. Výsledek posuďte sami ... . Doteď vlastně netuším, co a proč se stalo. Naštěstí je to pryč a už to zase lítá normálně, ale jeden neví, kdy to přijde příště :rolleyes: Jak se z takových stavů dostáváte vy?
 

Přílohy

  • KdyzTiPrdneVHlave.png
    KdyzTiPrdneVHlave.png
    24 KB · Zobrazení: 92
Neděle turnaj Ypsilonka...přijel jsem nabalenej jak pumpa, ale bylo krásně, kromě pár jamek jsem šel jen v mikině, občas i slunce, žádný déšť či extra vítr...hřiště paráda, nejlepší Y letos...greeny neskáčou, jezdí jak diví, největší problém na krátkém čipu, skoro vše jsem končil za jamkou, což je super, ale není super 2 metry 🙈 FW velmi dobré a rafy husté, ubíraly výrazně metry...jinak v lese vlevo na 18tce vysekaný, že se dá najít míč bez problémů, vím o čem mluvím, krásný šlajz driverem, jak z učebnice s názvem Jak nehrát...ve flajtu neskutečná sranda, jako vždy...nejlepší na 16tce/3 par - kámoš do bunkeru vpravo před green, druhá přes green do kopce za strom do biozóny, říkám si, nejlépe asi drop a opakovat s trestnou z bunkeru, než hrát z kopce za stromem z výživného rafu...kámoš jebka 2 metry před sebe, další ke greenu a šestou topinkou se vrátil do bunkeru...to už jsme šli do kolen všichni...poté luxusní sand shot na 80 cm k jamce a samozřejmě dvojpat :p ještě teď mě z toho mrazí :) ale zase zahrál nearesta na 6tc - 96 cm...jinak samozřejmě nic nepotěší tak jako neštěstí druhého, že - takže kámoš šel první devítku (šli jsme z 10tky) za 62 a druhou devítku za 40 (kdy +3 dal na 8 a 9tce)...to nevymyslíš...moje hra - den klika, co jsem vyhodil (na 18tce drive les a na 4tce železo doprava do stráně) to jsem našel a zachránil - oboje par...první tři jamky jednopat kolem 3 m není normální, zase se mi to vrátilo 3paty na 14 a 15, kde jsem doklepával z 50 cm dvojpatem (ano, jsem vesmírné jelito)...šel jsem 84, což je velmi dobré...co musím zmínit - excelentní oběd po turnaji, kulajda luxusní, druhé jídlo ještě lepší, já jsem poměrně zmlsaná tlama, ale ten kuchař je borec...jestli se někdo přemýšlí jet Ypsilonku, tak teď je hřiště opravdu v nejlepší letošní kondici...jo a kdyby našel někdo v biozóně na 7čce Titleist s nápisem PETR, tak prosím napsat do soukromé zprávy, kdy mi ho vrátí, jen jsem si ho tam pětkou dřevem odložil - z toho mě nemrazí, z toho jsem nasxxxej ještě teď 🙈
... v biozoně by ho nikdo najít neměl :) měl bys ho důstojně !pohřbít v nepřítomnosti" :)
 
Stává se vám taky občas, že v průběhu hry se najednou stanete zcela jiným hráčem a najednou vám to jde zcela odlišně než pár jamek předtím? Přemýšleli jste, čím se to tak stává? Na mysl mi připadá únava, alkohol, jedna nepodařená jamka nebo naopak ... ale ve většině případů je ten problém na těch 20cm mezi ušima :(
Jeden případ za všechny ... v pauze po 9.jamce jsem si dal škvarkovou placku. Výsledek posuďte sami ... . Doteď vlastně netuším, co a proč se stalo. Naštěstí je to pryč a už to zase lítá normálně, ale jeden neví, kdy to přijde příště :rolleyes: Jak se z takových stavů dostáváte vy?
Neměl jsi od pomazánky mastné ruce? ;)
 
Zítra z bílých 🙈
Víc mě mrzí 2 trojpaty a dva o otáčku nedohrané paty (do paru a birdie).
Tak dnes byly ty trojpaty 😡
Nějak jsem si s těmi grýny nerozuměl, celkem 37 patů - stejně jako stejblů 🙈
 
Moje hra na turnaji v České Lípě nestála za řeč, tedy 31 stb a třetí místo v lijavci, ale rád bych upozornil na smělý pokus náčelníka @requo pana Michala Šatala. Míček pravda odlétl asi půl metru a Michal si dalších 5 jamek stěžoval, že mu mrznou nohy, ale snahu je tředa adorovat.
imgonline-com-ua-twotoone-6FaINJLcBYXG9c.jpg
 
Tak dnes turnaj v České Lípě.Počasí nic moc,ale dalo se ;). Startovali jsme canonem a na nás zbyl start na jamce 15. Normálně se tam jede bugynou.Spoluhráči rozhodli,že jdeme pěšky.Tam to docela šlo,ale zpátky jsem opravdu trpěl :D Hra byla dobrá,jen mne štve čtyřpat na jamce 2 a trojpat na jamce 7 😕 Celkem 34 patů ;) Jsem rád,že jsem tam potkal a pozdravil @requo a jeho Fandu , @Sauron , @ligi a @Mirek_62 V turnaji jsem skončil na 5 místě s 36 stb a bohužel jsem snížil HCP o 0,4 na 13,8 😕

1664382524757.png
 
Moje hra na turnaji v České Lípě nestála za řeč, tedy 31 stb a třetí místo v lijavci, ale rád bych upozornil na smělý pokus náčelníka @requo pana Michala Šatala. Míček pravda odlétl asi půl metru a Michal si dalších 5 jamek stěžoval, že mu mrznou nohy, ale snahu je tředa adorovat.
Zobrazit přílohu 32927
Je to náčelník...ten nezná slovo nejde ;)
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom