Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Vinoř

Souhrn hodnocení

7
 
37%
8
 
42%
4
 
21%
0
 
0%
0
 
0%
Celkové hodnocení
hvězdičky: 4,16 19 hodnocení
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,63
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,37
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,53
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,63
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,58
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,47
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,58
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,14

Helpful reviews

Most helpful positive review
Akademická šestka
O akademické šestce, otevřené na začátku měsíce, se tu ještě nepsalo. 6 jamek ve složení 5x par 4 a 1x par 3. Velmi zajímavý layout, dlouhé jamky... view full review
Užitečné pro 9 jamkaře/ů.
Most helpful critical review
Možná příště?
Včera poprvé Vinoř, 18 jamek, a já vám teda nevím. Říkám si, že se radši hned podělím o zkušenost a zážitek. Nikoho nechci odradit, sám bych chtěl... view full review
Užitečné pro 10 jamkaře/ů.
Včerejší 1. devítka
Datum mojí hry
30.4.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • Personál, restaurace
Nelíbilo se mi
  • stav fervejí, tvrdé bunkery, některá odpoaliště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Včera to byla moje třetí letošní Vinoř a popravdě řečeno na nějaký čas asi poslední.
Ferveje jsou tvrdé a suché jako troud. Tráva na jedničce je řídká a slabá. Stejně tak některá odpaliště jsou suchá a začínají tmavnout. Písek v bunkerech je tvrdý a slepený.
Zatím to není žádná katastrofa, ale neumím si představit, jak to dopadne, když nebude fakt deštivé léto....
Další věc je cena. Do včerejška bylo fee na devítku za 600,- CZK od 1/5 se zvýšilo na 1000,- CZK a o svátcích a víkendech na 1200,- CZK a to podle mého názoru rozhodně neodpovídá kvalitě hřiště.
Myslím, že je na čase, abychom si od sebe, já a Vinoř, vzájemně odpočinuli 🤣
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
R
Romano
Byl jsem také včera a zcela potvrzuji slova @PeMik . Ještě bych dodal pomalé, skákavé a vcelku zapískované grýny.
Celkově mi stav přijde horší a syrovější než vloni, kdy otvírali.
Akademie 6 jamek Vinoř
Datum mojí hry
13.10.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Rookie (54-37 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Tvarování hřiště
  • Skoro prázdné
Nelíbilo se mi
  • Akademie těžší než 18 ve Vinoři
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Hrál jsem několikrát 18 a v rámci členství mi zbyvaly dvě 6 tak jsem využil posledního sluníčka a vyrazil na akademii. Oproti hřišti jsou užší FW kousavejsi rafy a když není člověk rovněž tak ztratí míček. A právě kvůli tomu mi akademie přijde těžší než klasická 18. Takže pro zkušené hráče lahůdka ale pro nehráče podle mně těžké.. Jinak kvalitativne mi přišlo trochu horší než 18 ale je to veřejná akademie..
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Druhá devítka na Vinoři
Datum mojí hry
12.10.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • Odpaliště, Grýny, Ferveje
  • celkově stav hřiště
Nelíbilo se mi
  • drobnosti - viz níže
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dnes jsem poprvé vyzkoušel druhou devítku na Vinoři. Velmi mile mě překvapila. Jamky jsou velmi hezky a rozmanitě tvarované, ale v pohodě hratelné a přehledné. V ničem si nezadá s první devítkou.
Stav hřiště byl OK. Grýny a bunkery úplně v pohodě. Ferveje trošku tvrdší ... ale jinak OK.
Personál úplně v pohodě - paní na recepci, maršál, greenkeeper - všichni s úsměvem.
Chybí mi na hřišti kornouty na zlomená týčka ... snažil jsem se je na odpalištích sbírat a házet do odpadkových košů, ale je to pruda.

Restauraci nehodnotím - nebyli jsme.
Za mně super přípražské hřiště, které ještě potřebuje svůj čas.
Syrové poprvé
Datum mojí hry
15.9.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • tréninkové ploch
  • rozlehlost
Nelíbilo se mi
  • tvrdé ferveje
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
První návštěva.
Z mého pohledu je to pěkné a rozlehlé hřiště, ale je to takové nedodělané. Orientačně nemám co vytknout, ale měl jsme průvodce. Přibyly i kadibudky, ale žádné přístřešky.
Co mě udivilo, byly hodně tvrdé ferveje, pokud to srovnám s Zbraslaví, kde jsem byl o týden předtím, je to o řád jinde. Ale podobné to bylo na nové devítce v Ropici a tam ty ferveje byly horší. Taky mě dost vadilo okolí ferveje, kde se člověk musí brodit v bodlácích. Celkově to na mě nedělalo dobrý dojem. Taky nedodělaná waste area na 11, nebo co to bude, kde jsou kupky písku porostlé bodláky.
Pokud jde o jamky, pak po první návštěvě, mi přijdou zapamatovatelné, celkem přehledné. Většina 4 parů je celkem krátkých, kdy se dá první ranou dostat na cca 70 m před grýn, nebo až těsně k němu. Nebo taky ne:rolleyes:
Grýny bez chyb.
Jako líbilo se mi to, ale asi za dva roky to bude zase někde jinde a lepší. Doufám...
V restauraci výborné jídlo.
20230915_085607.webp

20230915_101152.webp

20230915_130633.webp

20230915_131557.webp

20230915_131604.webp
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Vinoř - páteční ráno
Datum mojí hry
25.8.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Odpaliště, Grýny, Ferveje, Rafy,
  • Milí lidé - maršál, recepční......
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dnešní ranní Vinoř mě mile překvapila. Grýny, odpaliště, bunkery i ferveje jsou OK. Ferveje by mohly být ještě malinko hustší, ale všechno chce svůj čas. Na odpalištích bych uvítal kornouty na zlomená týčka – je škoda, když se povalují všudy-tudy kolem kamenů. Na hřišti jsou dvě fungl nové TOI-TOIky 😊.

Bylo by potřeba, aby maršál více jezdil po hřišti a upomínal hráče o vypichování pitchmarků. Nechápu, proč po sobě někteří lidé zanechají lochnu jak do tunelu…..

Restauraci nehodnotím. Měli jsme akorát kafe na terásce a to bylo OK.

Celkově dobrý pocit z hřiště i personálu.
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
P
PeMik
Ještě bych doplnil: RAFY byly vysekány a již jsou hratelné a nežerou míčky.
Fantasticky pokrok
Datum mojí hry
3.8.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • rychlost a konzistence greenu
  • neustale se zlepsujici kvalita ferveji
  • privetive nastaveni rafu
  • treninkove plochy
  • jidlo v restauraci
  • interier klubovny
Nelíbilo se mi
  • kvalita pisku v bunkerech
  • spousta nevypichnutych pitchmarku
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Na hriste ve Vinori chodim od jeho otevreni v dubnu a musim rict, ze je skoro az neuveritelne, kam se hriste za par mesicu svou kvalitou dostalo.
Greeny jsou rychle a konzistentni, fairwaye se taky neskutecne zvedly a odpaliste jsou vyborne vlastne porad. Prijemne je aktualni nastaveni hriste, kdy jsou vysekane vysoke rafy, takze micek se da temer vzdy celkem bez problemu najit. Neni to sice tak pekne na pohled, ale z praktickeho hlediska super. Co me obecne trochu stve jsou bunkry, pisek je divny, tvrdy a tezky. To jedine trochu kazi dojem.
Co se tyce layoutu, tak s ten mi vylozene sedi. Libi se mi jak jsou obe devitky ruznorode, spoustu risk&reward jamek a dva tri-pary s vodou, ktere umi solidne potrapit :D
Hodne musim pochvalit restauraci, jidlo je opravdu super, vyvar a licka ty nemaji chybu!
Co se oproti zacatkum hodne zlepsilo, je pohyb beznych lidi na hristi. Dnes uz se jedna o jedince pohybujici se po cestickach predevsim u jamek kolem lesa, jinak je to uz v pohode.
Jinak je opravdu skoda, ze spousta golfistu jsou naprosti retardi, co si po sobe neumi vypichnout pitchmark :oops:
5 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
ligi
ligi
Hrál jsem tam taky včera.....a víceméně souhlas se vším. Jen ty bunkry mi naopak vyhovovaly, ze sypkého prachového písku to neumím:(. A nevypíchnutých pitchmarků jsem naopak moc neviděl....asi že jsem hrál už dopoledne. Z civilistů jsem viděl pouze na jedničce dvě holky, které si to rázovaly tou hlavní cestou přes hřiště......ale hned k nim přijel maršál (mimochodem viděl jsem ho ještě během hry mnohokrát:up:) a něco jim vysvětloval........Jo a ty líčka zkusím v pondělí na seniorce:D
R
Romano
Dohrál jsem před chvílí, hraju zde pravidelně od jara a největší změnou (a příjemnou) jsou vysekané rafy. Díky tomu se hraje rychleji, ztratí méně míčků, popř ran.
K výše uvedenému - písek v bankru pro mě ideální (není tak sypký) a nevypíchnutých pitchmarků jsem viděl spousty.
Jinak hřiště jde stále dopředu a prý se chystají toitoiky a nějaké přístřešky proti bouřce.
Skvele
Datum mojí hry
29.6.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • Vse
Nelíbilo se mi
  • Neoznacene waste area primo na hristi
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Oproti vikendu opravdu vstricnejsi nastaveni, vysekani nekterych problemovych mist. Kloboucek panu greenkeeperovi a vedeni hriste 👌
Greeny fantasticky drzi stopu.
JanKostalCZE
JanKostalCZE
Proc bys znacil waste area?
Ty roughy…
Datum mojí hry
25.6.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • Odpaliste,greeny,restauraci
Nelíbilo se mi
  • Nastaveni roughu
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 1,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Na golf by si mel chodit clovek odpocinout, vycistit hlavu a odchazet s usmevem nehlede na odehrany vysledek. Bohuzel na Vinori pres vsechna pozitiva, jako skvely layout, paradni greeny, skvela odpaliste a vyborne jidlo zustava jedno velke negativum, a to soucasne nastaveni heavy roughu… Hrac je potrestan i po relativne dobre rane. Nehledatelny rough i pri odskoku doslova par centimetru z nizko sekane plochy, nohy oslehane az ke kolenum a navic dve rany v tahu… Takhle si pohodu nepredstavuju. Hlavne na jamkach 5 (uzka dopad.zona), 7 (cela prava strana), 9 (prava strana), 10 (celkove uzke) a 14 (velke zuzeni za horizontem) mi to prijde zbytecne. Pritom by stacilo tato mista trochu rozsirit, klidne i s vyssim vlasem travy, ale tak, aby byla sance micek najit a aspon se vyhrat.
Svetylkem nadeje v dalce budiz vysekana cast mezi fwy 9 a 18…
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
DJHolmes
DJHolmes
To je věc, která mě taktéž nejvíce štve.
mkopcak
mkopcak
A proč nehrajete rovně?;)
Akademická šestka
Datum mojí hry
18.6.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Master (<10)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • Greeny
  • Layout
Nelíbilo se mi
  • Slabší fairwaye
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
O akademické šestce, otevřené na začátku měsíce, se tu ještě nepsalo.
6 jamek ve složení 5x par 4 a 1x par 3.
Velmi zajímavý layout, dlouhé jamky, z bílých čtyřpary 350-380m, fairwaye trochu řidší, ale hratelné, rafu cca 5 metrů, pak nehledatelný heavy raf, asi bych si jako akademické hřiště představoval něco hratelnějšího a vysekanějšího, nějaké jamky jsou tězší než na 18-jamkovém hřišti.
Příjemné je fee 500,-/6 jamek bez ohledu na den v týdnu, za mě ideální varianta dát si kyblík na drivingu, pár chippů a puttů a oběhnout si šestku k večeru.
Určitě jsem ji nešel naposled.

Přílohy

  • tempImageXqZRMD.webp
    tempImageXqZRMD.webp
    82 KB · Zobrazení: 122
9 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno:
requo
requo
Super, díky za tip, to určitě využiju! :up:
Když si uvědomím, že letos otevřeli, tak není co vytknout.
Datum mojí hry
16.6.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Skoro se nebojím říct, že mi nevadilo vůbec nic.
  • Je to druhá Zbraslav - pestré jamky
  • Greeny velice kvalitní, ale lehčí, než na Zbraslavi a proto přívětivější pro rekreační golfisty.
  • Celkem široké fw, ale jsou tam i docela úzká místa
Nelíbilo se mi
  • Trošku se mi nelíbily fw ve smyslu, že je tam zatím řídká tráva, ale podklad je měkký, takže no problem.
  • Obrovské negativum pro nekonzistentní hráče bude časem heavy rough. Až zhoustne bude to masakr, zatím se dá občas míček najít i zahrát.
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Recenze z pohledu průměrného, rekreačního hráče s důrazem na to, že hraje v podstatě jen ve všední dny a převážně ráno nebo dopoledne.
Vinoř se mi líbila moc! Links jaksepatří. Sestra Zbraslavi a až bude vyzrálá, myslím, že bude hezčí. Tréninkové plochy perfektní, dnes byly prázdné, kdoví, jak to vypadá o víkendu. Ale místa na krytém drivingu jsou opravdu hodně úzká, doporučuju ihned posunout rohožku co nejvíce to jde dopředu. Rohožky jsou vynikající, hodně odpustí a jsou ideální na získání patřičného sebevědomí před hrou.:-)Jamky pestré, jednička je na uvítání tak akorát, dvojka je taky ok a pětipar číslo 3 je rovněž na vstup do hry v pořádku. Jen je potřeba hrát přesně a ani není nutná extra dlouhá rána z týčka. Zdá se mi, že na všech pětiparech je pro druhou ránu hodně prostoru a na čtrnáctce je pro trošku delší hráče green dosažitelný z fw druhou ránou. Na kratších čtyřparech je driver z týčka zbytečný i pro krátké hráče. Stačí rána kolem 150 - 170 metrů, jen je potřeba krotit své ego. Třípary nejsou přehnaně dlouhé, což je potěšující, protože délkovou obtížnost nahrazuje počet překážek okolo a případný vítr, který tady asi fouká nepřetržitě a obzvlášť na podzim to bude silný soupeř.
Skoro nikomu se nelíbí klubovna. Není to žádný, na první pohled architektonický skvost, ale je to dominantní stavba viditelná skoro z celého hřiště. V reálu mě překvapila její mohutnost, představoval jsem si ji drobnější.
Dnes jsem nepotkal žádné turisty nebo pejskaře a ani maminky s kočárky, takže nedokážu posoudit, jak velký je to ve Vinoři problém.
Hřiště mě jednoznačně bavilo a rád sem zavítám znovu. Cena pro feečkaře 1700,- je asi na všední den moc, ale já jsem obětoval jedno péčkové fee ČGK a na 100% nelituju! Navíc je pro mne Vinoř dopravně dostupnější, než Zbraslav nebo Albatross a Konopiště, jezdím od Liberce a na "pražská" hřiště to mám blíž jen do Mstětic a na Čerňák.
Jo a jídlo: dal jsem průměr, ale nevyzkoušel jsem, stravuju se z vlastních zdrojů.
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Možná příště?
Datum mojí hry
30.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Včera poprvé Vinoř, 18 jamek, a já vám teda nevím. Říkám si, že se radši hned podělím o zkušenost a zážitek. Nikoho nechci odradit, sám bych chtěl dát hřišti ještě šanci někdy příště, ALE.

Abych začal od začátku:
Příjezd: dominantní klubovna, vlevo driving, vpravo kriketové hřiště. koupil jsem si košík a šel vyzkoušet tréninkové plochy.
Chipping green - oceňuji velikost, ne na každém hřišti je možnost zkoušet i 40m příhry. Zároveň i krátký chip, bokem se dá trénovat i bunker shot. Sice na chipping greenu někdo trénoval puttování, ale to jsme si vysvětlili, za to hřiště nemůže :) chipping green za mě dostačující.
Driving - rohože úplně nové, super, není co vytknout, driving je dostatečně dlouhý i na trénink maximálního drivu. Sice je zakončen silnicí, ale v dostatečné vzdálenosti. Vyzkoušel jsem i hru z trávy, jen velikostí tak max pro 4 hráče pálící zároveň, víc už by bylo nebezpečný pro všechny.
Putting green - jeden velký, několik jamek a obtížností, za mě super

k jednotlivému hodnocení:
Layout hřiště - spousta hráčů zde uvádí, že se jim velmi líbí. Za sebe stejné nadšení nesdílím. Je super, že ačkoliv je hřiště placka, jamky jsou od sebe skutečně vizuálně odděleny tak, že moc nevnímáte, že někdo hraje vedle. Jamky jsou jak levotočivé, tak pravotočivé, tak i rovné, přes vodu apod. Ovšem layout některých jamek mi přišel trochu za hranou normální hratelnosti. například jamka 7. Par 5, úzká fw, první zlom je na 180 metrech, tedy spíše na příhru železem, pokud chce člověk hrát drive, musí přepálit 4 bunkery a naslepo se trefit na fw, vše okolo je trestáno rafem, kde se nedá ani najít míček, tento set up už mi přišel možná na podobné hřiště až moc, ale čistě subjetivní hodnocení

Grýny - mám trochu pocit, že je zde problém s vodou. Grýny jsou dost suché a extra tvrdé, nejde ani tak o rychlost grýnů, ta mi nepřišla tak extrémní, spíše rychlejší, ale grýny jsou prostě hodně tvrdé a suché, je dost těžké tam delším železem i po dopadu z velké výšky cokoliv udržet, první odskok je tak vysoký, že to jsem nikde jinde moc neviděl. Věřím, že toto se v průběhu života hřiště ještě určitě změní. Co mě však šokovalo je počet pitchamarků. Na každém grýnu jsem jich vypichoval mezi 5-10 extra kromě mého. Rekord byl 15! Jedna věc jsou hráči, totálně na to kašlou, to jsem nikde jinde neviděl, druhá věc, zkušenost z dalších hřišť, kdy vypichuje i kontrolující marshall, ale nevím jak to tu chodí, každopádně takových pitchmarků jsem neviděl nikde jinde.


Ferveje - sucho je vidět i tady, na první pohled krásně zelené a dobře zatravněné, až na vyjímky, kde je trávy méně. Ale jsou extrémně tvrdé. I povedený drive je potrestán tvrdostí a sklonem fw odskokama až do hustého neproniknutelného rafu. Na několika jamkách jsem trefil střed fw a skončil jsem ztraceným míčem v rafu. Extrémní odskoky míčku, počítám, že to bude závlahou, která zde docela chybí, ale věřím, že i toto se časem zlepší.
Občas fw dostatečně široké, nicméně převládá ve mě pocit, že více jamek má fw velmi úzkou.

Bunkery - zde trochu rozčarování. Nové hřiště a kvalita písku mě trochu vyděsila. Občas hodně malých kamínků, těžký tvrdý písek, nic nadýchaného. Zde opět zřejmě nešvar místních hráčů, tolik neupravených bunkerů, hrábě jsou všude, ale každý druhý bunker byl po hráčích totálně neupraven, všude šlápoty, díry po ráně apod. nechápu.

Rafy - některé rafy mají řidčí trávu s tvrdým pískem, zde se dá míček hezky najít a hrát, ale většina rafů je obří džihád po kolena, kde pokud zázrakem najdete míček, jste pak naštvaní, že ste ho našli, protože se nedá vyhrát ven :) kdo nemá hřiště nachozené, bude furt hledat, už i kvůli odskokům z fw. Nedokážu si představit víkendy, kdy půjde jeden flight za druhým. Za mě zbytečně husté rafy, trestající každou ránu. Ano, je to výzva, ale při plném hřišti si myslím, že to bude na škodu. rozhodně nic pro vysoké handicapy.

Odpaliště - za mě skvělé. v dobré kondici, zcela rovné, místama zapískované. není co vytknout.

Personál - nemohu posoudit, neměl jsem tu čest, jen na recepci, zde vše v pořádku

Jídlo - nestihli jsme. jakmile jsme dohráli, restaurace zavírala. nehodnotím, zkusíme příště.

Zbytek - trochu jsem čekal na vodních 3 Parech drop zóny. Nejsou nikde. čekal bych i čističky na míčky na každé jamce, jsou však cca co 4 jamky jedna čistička. Za mě hřiště tohoto formátu by mohlo mít na každé. A naopak sem tam i čističku holí, ta není vůbec nikde.
Zcela chybějící zázemí na hřišti - toitoiky, přístřešek pro průtrž mračen apod. ale to se snad časem změní.
Stále mi chybí lepší značení jamek, vody, outy, apod., ale taky asi otázka času.
Nejhorší věc na celém hřišti - Lidi okolo. Lidi si tu zvykli užívat golfové hřiště jako park a to se nezměnilo. Za 18 jamek jsem musel 4 skupinkám říct, jestli můžou jít pryč. nikdo z nich ani když nás viděl, neměl tendenci jít pryč, uhnout, cokoliv, podle nich jsme byli my ti navíc a nemáme tam co dělat, nikoliv obráceně. Pár si prohlíží rybník přímo v dopadnové zóně, lidé se prochází po FW se psama, někdo jezdí na kole po FW. matky tam chodí s dětma se procházet. Celým hřištěm vede cesta, kde jezdí na kole a běhají běžci, přímo v dráze drivu. Podle mě, musí intenzivně od rána do večera jezdit marshall a tyto lidi vyhánět, to se vůbec nedělo a akorát jsou konflikty mezi platícími hráči a lidmi, kteří si myslí, že to je jejich park. Tohle mi neuvěřitelně kazilo celou hru. Věřím, že se zlepší, ale je potřeba na tom intenzivně pracovat, než se něco někomu omylem stane. Tyto lidi neznají FORE, neví, že když máte 160m PAR 3 a oni jsou 50 metrů od vás, že můžete dát shank aniž chcete a trefíte je omylem velkou rychlostí. Kolikrát jsme na ně mávali, že chceme hrát tam kde se prochází se psy, a nic. V klidu si jdou proti nám, procházka, pohoda. ignorace.

Celkově za mě za 3 z 5. Nevím co si o tom myslet, rozhodně dám ještě šanci, ale s odstupem času. Hřiště má nejlepší dny před sebou, je tam ještě spousta práce a věřím, že bude skvělé. Rád příjdu znovu a objektivně zhodnotím a vezmu zpět své negativní body pokud tomu bude jinak.
10 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno:
P
Peeter
díky za info, rozumím a je pravda, že to prostě vypadá jinak, než ostatní "klasická" hřiště v ČR. S Links hřišti bohužel zkušenost nemám, takže z toho plyne i moje reakce :) . Myslím si ale, že tento typ je přeci jenom vhodnější pro trochu vyhranější a zkušenější hráče a nebál bych se dát na hřiště omezení vstupu dle HCP, už v ČR na pár hřištích je. Protože když vidím, jak se hra vleče s hledáním míčů u hřišť, kde jsou rafy v podstatě klasická tráva a né tohle :) tak bych se docela bál o průchodnost hřiště až se zaplní. Zatím tam chodí relativně málo lidí, ale až na to přijdou i vietnamci, korejci a podobní hráči (kdo měl tu čest, ví o čem mluvím), tak se to bude chodit za 6 hodin, ale to už je samozřejmě na jinou diskusi. Každopádně doporučuju hodně míčů s sebou :D
DJHolmes
DJHolmes
Já třeba ty drop zóny nemám rád. Přijdou mi takové negolfové, ale podle gusta.
Jinak si asi spousta těch procházejících negolfistů neuvědomuje, co to může být dostat míčkem přes šišku. Možná kdybych jim přinesl ukázat pěkný důlek v trojce plechu, tak by změnili názor.
Já linksová hřiště miluji. Tady ty rafy jsou ještě čajíček. V Irsku a Skotsku jsou u některých fervejích podél nebo i kolem celého greenu takové keře (jako třeba ,,hlodáš evropský'') kde nenajdeš vůbec nic, ba ani tam nevstoupíš, protože to prostě nejde. Má to prostě svoje kouzlo - samozřejmě každému se to líbit nemusí.
Více mě štve, když nemůžu najít míček v 6-ti cm trávě 2 m od ferveje (což je běžné když nevidíš vůbec místo dopadu). Když už, tak pořádný džihád.
U
ulilee
Tak dnes byly fw i greeny celkem měkké, možná v posledních dnech pomohl déšť. Šel jsem poprvé a jamky se mi zdáli přehledné. Lidi okolo nebyli. Hřiště bylo poloprázdné, šel jsem pomalu za dvojicí na první pohled o něco herně horších hráčů, než jsem já za 3 a půl hodiny. Ale o víkendu tady může být problém s tempem hry, oni taky dost hledali.
Nadšení
Datum mojí hry
29.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout hřiště
  • Kvalita hracích ploch
  • Milý personál
Nelíbilo se mi
  • Chybějící přístřešky a WC na hřišti
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dnes poprvé Vinoř a jsem nadšený!
Bavil mě layout jamek - každá jiná, některé jsou o délce, jiné o přesnosti, nejvíce mě bavily risk and reward.
Hodně se psalo, že kvalita hracích ploch nic moc, ale mně přišla na nově otevřené hřiště skvělá - zejména grýny a odpaliště, horší byly snad jen bankry.
Dalo by se vytknout, že na hřišti není žádný přístřešek proti bouřce, lavičky, ani WC. Vlastně ani stín, moc stromů na hřišti není.
Jinak všude vládne klid, jamky jsou od sebe hezky oddělené.
Vlastně typem hřiště mi to přišlo něco mezi Albatrossem a Beřovicema.
Tréninkové plochy jsou velkorysé a kvalitní, stejně tak klubovna.
K tomu všemu milý personál.
Sem se budu rád a často vracet :)

20230529_100510.webp 20230529_083440.webp 20230529_093616.webp 20230529_100202.webp 20230529_102354.webp 20230529_100739.webp
5 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Jedním slovem - zábavné!
Datum mojí hry
26.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Master (<10)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • layout hriště - různorodost jamek
  • soukromí na většině jamek
  • kvalita hřiště
  • greeny
Nelíbilo se mi
  • Design klubovny
  • servis v restauraci - v prakticky prázdné restauraci jsme se ani po 40 minutách nedočkali jídla
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Byl jsem dnes poprvé a hned naporvé jsem nadšený z většiny věcí.

Příjezd ke klubovně je takový nijaký, kolem cesty nic není a je to takové až smutné. Klubovna se mě osobně moc nelíbí, ale to je subjektivní.

Na drivingu ani puttingu jsem nebyl, ale spoluhráč ano a říkal, že v zastřešené části je málo místa a bál se, že si zlomí driver (ale budou to prý nějak řešit). Celkově tedy tréninkové plochy nehodnotím.

Teď to nejlepší - hřiště.
Stav hřiště:
Neměl jsem velká očekávání, podle informací z různých zdrojů jsem očekával, že kvalitativně hřiště ještě není v top stavu. O to příjemněji jsem byl překvapený, že hřiště je ve výborném stavu. Odpaliště jsou parádní, v rafech jsem nenašel ani jedno holé nebo suché místo, grýny jezdí krásně (podle informací 8,5 stopy, pocitově možná ještě o trochu rychlejší) a hlavně jsou naprosto hladké, takže nic neposkakuje a paty krásně rolují. Trochu jsem se bál fervejí, ale zbytečně. Žádné místo s řídkou trávou jsem nepotkal. Jsou trochu tvrdší, ale to je za mě dobře - drajvy krásně dobíhají a nereju zbytečně ze země obrovské řízky. Podle mě je hřiště už teď ve výborném stavu a to je teprve květen.
Jediné, z čeho jsem byl trochu na rozpacích byly bunkery. Písek v nich je tmavý a hutnější. Ale pak jsem se dozvěděl, že to je záměr architekta, protože tento typ písku je typický pro oblast, kde hřiště stojí. Proč ne, vlastně se mi takhle myšlenka i líbí.

Design hřiště:
Mě osobně se hodně líbí, různorodé jamky jak co se týče délky, tak rozmanitostí. Díky kopečkům mezi jamkami máte pocit, že jste na hřišti téměř sami a člověk by až nevěřil, že hřiště je původně placka.
Většina jamek nabízí možnost konzervativní hry, ale i možnost skórování. Grýny jsou hezky modelované, ale nic přehnaného.
Kdybych měl hřiště zhodnotit jedním slovem, bylo by to "zábavné".

Restaurace:
To pro mě bylo velké zklamání. Vlastně nemám moc co hodnotit. Jídlo jsme si objednali prakticky hned, pití jsme měli během chvíle. Po půl hodině přišel číšník, že se omlouvá za čekání, ale že už naše jídlo nandavají. Když se dalších 10 minut nic nedělo, tak jsme už odešli, protože můj spoluhráč už nemohl déle čekat. V té době bylo v restauraci cca 6 lidí včetně nás, zajímalo by mě, jak by to vypadalo při plné restauraci.

Nicméně celkově rozhodně doporučuju si jet zahrát. Pokud někdo čeká na to, až bude hřiště stát za to, tak za mě už ten čas přišel.
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Poprvé na Vinoři
Datum mojí hry
12.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • layout - poměrně různorodé hřiště na to, v jakém terénu je umístěno
  • greeny - pomalejší, ale celistvé, hezky modelované
Nelíbilo se mi
  • celkové nedodělky
  • tvrdší a řidší ferveje
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Minulý pátek poprvé ve Vinoři. Příjezd k majestátní klubovně působí zatím trochu divně, nikde nic neroste, je to takové holé, nedodělané, celé to působí dost syrově. Hřiště příjemně překvapilo skladbou jamek a jejich různorodostí. Jamky kratší, delší, skórovatelný pětipar i 4 par, kde lze být druhou / první ranou na grýnu, dost jamek s možností volby konzervativní / odvážné strategie. Odpaliště fajn, na ferveje jsem se moc netěšil, byly tvrdé s řidší trávou, tak jsem hrál většinou raději jinudy :-D Greeny fajn, moc to nejezdilo, ale bez výraznějších nedostatků. Rafy jak jde, občas špenát, ale většinou hratelné. Až to všude pořádně zaroste, bude hřiště určitě obtížnější.
Obecně ale hřiště nezáludné, přívětivé. Rád se vrátím.
5 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Vinor
Datum mojí hry
12.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layaout
Nelíbilo se mi
  • Chybi zazemi
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 2,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 1,00
Jen potvrzuji predchozi reakce. Nedodelane po vsech strankach. Jak hriste, tak zazemi. ☹️ ale co me nejvic dostalo je, ze na cele 18 neni ani jedna toika 😱😱😡!!! Za to maji obrovsky minus. A dost mi vadilo, ze jsme museli 3x vyhazovat cizi lidi z hriste.... no uvidime, jak se to cele vyvine ...
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Konečně
Datum mojí hry
6.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
  • Přehlednost
  • Klubovna
Nelíbilo se mi
  • Syrovost
  • Chybějící značení překážek
  • Hluk od žab a kriketistů
  • Vítr
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Tak konečně, po několika letech sledování dění okolo vinořského hřiště jsem si ho zahrál. A rozhodně nejsem zklamán, ba naopak.

Příjezd do areálu působí docela majestátně. Otevře se před vámi velký prostor, kterému dominuje nepřehlédnutelná klubovna, která, z mého pohledu, k charakteru hřiště ladí a mě osobně se líbí. Dneska už byla otevřená, takže člověk mohl nakouknout dovnitř, byť jen na recepci. Restaurace by měla otevřít v řádu týdnů (stejně tak 6 jamkové hřiště).

Hřiště se mi celkově dost líbilo. Jasně, layout není takový jako například na Kácově nebo v Dobrouči. Ale vzhledem k tomu, na jakém prostoru vzniklo, tak se šikovnou modelací povedlo udělat zajímavé hřiště. Najdete tu celkem dost překážek - bunkery, vodu, waste areas. A když se k tomu připočte patrně vždy přítomný vítr, tak je potřeba u hry celkem přemýšlet, což je docela těžký ve společnosti neuvěřitelně hlučných žab.

Současný stav je ještě takový syrový. Odpaliště a bunkery celkem ok. FW dost řídké a tvrdé, žádný luxusní kobereček. Greeny jsou zatím celkem pomalé, ale aspoň drží směr a jsou bez nějakých větších chyb. Rafy jsou zatím dost hratelné, pokud se to časem změní, tak hřiště dostane dost jiný rozměr.

Suma sumárum, bylo to moc fajn a těším se na plnou kondici hřiště. Jestli bude na stejný úrovni jako Zbraslav, tak to bude super.

Přílohy

  • IMG_2271.webp
    IMG_2271.webp
    123,7 KB · Zobrazení: 159
  • IMG_2272.webp
    IMG_2272.webp
    144,7 KB · Zobrazení: 134
  • IMG_2273.webp
    IMG_2273.webp
    98,2 KB · Zobrazení: 148
  • IMG_2275.webp
    IMG_2275.webp
    98,1 KB · Zobrazení: 143
  • IMG_2276.webp
    IMG_2276.webp
    149,8 KB · Zobrazení: 147
  • IMG_2277.webp
    IMG_2277.webp
    93,1 KB · Zobrazení: 151
5 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Vinoř 1. devítka
Datum mojí hry
5.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Odpaliště, grýny
  • Personál
Nelíbilo se mi
  • značení, bunkery
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Pěkně tvarované, nezáludné hřiště. Grýny jsou jemně zvlněné a mají rozumnou velikost - žádné letištní plochy a ani malinkaté.
Zatím chybí kolíky vyznačující vodu a auty.
Vzdálenostní kolíky a mapky jamek jsou již doplněné.

Opravdu moc milý personál.

Hřiště potřebuje svůj čas a bude to pecka.
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Bude super, možná
Datum mojí hry
1.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
  • Tvarování grýnů
  • Pohodový personál
  • Pro mě skvělá dostupnost
  • Hranice hřiště jako voda*
Nelíbilo se mi
  • Pohyb civilistů po hřišti
  • Rafy
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Hřiště je syrové, ferveje i grýny budou časem mnohem lepší. Bunkery už mají písek OK, nejsou upravené úplně luxusně.

Layout je podle mě vynikající. Delší jamky, kratší jamky, strategicky umístěné bunkery. Greeny jsou hodně modelované, ale dobře čitelné.

*Pokud jsem to dobře pravidlově a značením pochopil :), tak tam nejsou outy na okraji hřiště.

Perfektní pokec s greenkeeperem.

Moc se mi to líbilo.

Problém... lidi na hřišti :devil:. Pejskaři na okraji hřiště jsou úplně v pohodě. Ale středem hřiště vede centrální cesta, kde jsem zažil nejstrašidelnější okamžik na golfu. Na jamce č.9 se drive hraje trošku do kopce přes tu cestu, ke klubovně vlevo. Odpálil jsem a v tu chvíli se zpoza boule objevila běžící paní v růžovém triku. Ten balón letěl PŘÍMO na její hlavu, nakonec možná 2 metry nad ní. Na Fore nereagovala vůbec, za prvé to nemůže znát a samozřejmě měla sluchátka.

Druhá rána na 18 se hraje také přes tu cestu a když jsem se chystal na 3W, která letí 200m nízko nad zemí, měl jsem divný pocit. Naštěstí cyklista s dítětem na sedačce projel ještě před tím, než jsem odehrál...

Ty boule a celkově zvlněné tvarování je perfektní, ale na 9 a 18 přes to na tu cestu není vidět. To musí nějak vyřešit, než se stane průser.

Úprava rafů podle mě rozhodne, jestli tam lidi budou jezdit rádi nebo ne ;). Hrajte provize ;) Stačily 2 metry vedle ferveje, přesně jsme viděli, kam míček skočil a hledali jsme ho 5 minut.

Celkově hřiště hodnotím velmi pozitivně. Už teď je dobře hratelné, za pár měsíců bude parádní. :up:
7 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
requo
requo
Včera jsem byl na Vinoři na drivingu, tak jsem na recepci se o té centrální cestě zmínil... budou to nějak řešit. Na tu cestu je vstup zakázán z obou stran, ale lidi, no. Takže obecně budou muset řešit nějaké významnější zábrany, snad i plot proti zvířatům (nezaměňovat s negolfisty! :-D)
ještě to chce čas
Datum mojí hry
17.4.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Master (<10)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • parádní layout včetně oblastí s označením waste
  • tvarování grýnů
  • jamky typu risk and reward
  • prostorné cvičné plochy a driving
Nelíbilo se mi
  • stav hracích ploch - grýny, ferveje
  • písek v bankrech, kde byl spíše písek s jílem kdežto do oblastí waste se naváží křemičitý písek
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Hřiště je ve zkušebním provozu a tedy to bude ještě chvíli trvat než bude v "herní" kondici, proto poněkud nižší hodnocení hracích ploch.

Hřiště včetně zázemí a cvičných ploch je na první pohled navržené a rozvržené velice šikovně a prostorně, avšak během jedné hry člověk nemůže podchytit všechny pozitivní nebo negativní aspekty. Ke klubovně se zatím nevyjadřuji, přesto mám takový pocit, že se k tomuto hřišti jaksi nehodí.

Hřiště je umístěno na skoro úplné rovině, proto se mi líbilo oddělení fervejí navezenými uměle vytvořenými hromadami hlíny, člověk má pak vždy při hře lepší pocit.

Kvalita hracích ploch je „zatím“ nedostatečná a odpovídá zkušebnímu provozu, odpovídá tedy zatím hřišti za fee 800 Kč, chce to ještě nějaký čas nechat vše zarůst. Hra z fervejí byla často kvůli velmi řídké trávě spíše za trest.

V hlavě mi pak utkvělo pouze jen pár jamek – čtyřpary č.11 a 13 (kde byly první ranou dosažitelné grýny), signature holes - jamky č.3 a 4 a šikovně udělané třípatry č. 8 a 17.

Zajímavé, že v oblastích zvaných waste byl hratelnější písek než v upravovaných bankrech.

Klubovna zatím zavřená, provizorní recepce v místnosti u drivingu.
0E3000D5-C26A-402E-8717-34AA055A86C9.webp
obr1.webp
obr2.webp
5 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Klok
Klok
jo a ještě dodatek, provozuje to bývalá parta z Telče, moc fajn lidi
JardaK
JardaK
Jen bych se opakoval, hodnotil bych to stejně. Add klubovna - prý je to kopie Klánovické klubovny postavená předchozím vlastníkem, říkal p.Kryšpín…
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom