Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Stará Boleslav

Souhrn hodnocení

1
 
13%
7
 
88%
0
 
0%
0
 
0%
0
 
0%
Celkové hodnocení
hvězdičky: 4,13 8 hodnocení
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,29
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,63
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,13
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,88
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,13
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,25
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,75
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Golfová oáza
Datum mojí hry
31.3.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Klid
  • Příjemný personál
  • Pěkně upravené hřiště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Letos poprvé Stará Bolka.
Hřiště ve velmi dobrém stavu. Grýny na pohled pěkné, lehce zapískované, pomalejší. FW fajn, v bankrech příjemný písek. Rafy skoro nejsou.
Tradičně velmi příjemný personál na recepci, stejně tak milý maršál na hřišti.
Hřiště vcelku prázdné, samé 1-2flajty.

20240331_112936.webp 20240331_110830.webp 20240331_105741.webp 20240331_105246.webp
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Letošní první Bolka
Datum mojí hry
15.3.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
často
Pochválil bych
  • Ferveje,
Nelíbilo se mi
  • některá odpaliště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Letošní první hra na Staré Boleslavi. Ferveje jsou opravdu v dobré kondici. Grýny byly zapískovány, ale to je po zimě normální. Klasickou bolístkou jsou vytlučená odpaliště. Zkrátka je to Bolka, jak ji znám :-).
Personál milý - atmosféra pohodová. Kafe skvělé.
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Pohoda a dobrá kvalita
Datum mojí hry
16.6.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Velice slušná kvalita všech hracích ploch
Nelíbilo se mi
  • Málo místa - všeobecně známý fakt
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Už je to HODNĚ dlouho, co jsem tady hrál naposledy. Asi deset let. Nejvíc mě překvapilo, jak se to hřiště "zkrátilo"! Asi jsem se prodloužil?:eek: Na 4. jamce jsem byl druhou 30 m. od greenu a na osmičce jsem zahrál z týčka až na green ( 240 m. );) Mám na SB krásné vzpomínky. Pokořil jsem tady celkem významnou hranici ( pro rekreační hráče ) HCP 20. Nyní, když je v Praze a okolí tolik krásných osmnáctijamkových hřišť ( Oaks, Albatross, Zbraslav, ČM, Vinoř, Mstětice nebo i Beroun, Beřovice a Mladá Boleslav ), bych očekával, že bude SB upadat, ale omyl! Je to pořád kvalitní hřiště, které je známé hlavně kvalitou greenů. V souvislosti s konkurencí velkých hřišť by měla být orientace SB směrem k začátečníkům, protože je to hřiště pro ně jako dělané. Kvalitní plochy i tréninkové zázemí. Skladba jamek jako na "Velkém" hřišti: krátké třípary 3 a 7, jeden středně dlouhý - 5., kratší čtyřpary - 1.,2.,8.,9., jeden delší 6. a jeden celkem dlouhý pětipar - 4. Možná bych se přimlouval, aby byla ve všední den cena greenfee 500,- na 18 a ne jako teď pouze na 9 jamek, ale fíčkařů sem asi moc nechodí, klientela je asi místní - klubová. Proti minulosti jsem zaregistroval velmi dobře vyčištěné okolí jamek, což je další bonus hlavně pro začátečníky a další nezanedbatelné plus je pěkné parkoviště s kvalitním povrchem, což hlavně ocení golfista po celodenní hře v dešti, když balí nádobíčko do auta. Na závěr upozornění: nestyďte se tady ŘVÁT FORE!!! Už jsem tady málem dostal prdu do hlavy! Nic příjemného, po čem bych toužil!:(
Mimo téma: napadla mě otázka. Jak by asi dopadlo naše hlavní město v porovnání s ostatními v Evropě co se týče počtu golfových hřišť a jejich dostupnosti od centra metropole. Mám pocit, že asi docela dobře. Nevím, ale myslím, že my ostatní můžeme Pražanům jen závidět.
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Stará Boleslav
Datum mojí hry
28.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Celkový stav údržby. Posekané hřiště včetně vedlejších ploch
  • Pomalejší greeny bez kazů
  • Domácí atmosféra
Nelíbilo se mi
  • Bez možnosti jídla, ale je asi to strategie. Je to tréninkové hřiště, kde si po práci zahrajete, ale nejedete sem na večeři nebo oběd.
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Z mého pohledu zajímavé tréninkové hřiště za Prahou. Nejedete sem na sobotní výlet, ale po práci cestou domů ideální nebo když nemáte čas celý den na golf. Nebyl jsem tady už nějaký rok a byl jsem mile překvapen stavem hřiště a údržbou za kterou by se nemuselo stydět i lecjaké 18ti jamkové hřiště. Určitě zajedu častěji.

Přílohy

  • IMG_0326.webp
    IMG_0326.webp
    181,6 KB · Zobrazení: 115
  • IMG_0325.webp
    IMG_0325.webp
    185,5 KB · Zobrazení: 126
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Devítka na Brandejse :-)
Datum mojí hry
27.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
velmi často/furt
Pochválil bych
  • Celkový stav fervejí a grýnů
  • Personál a atmosféra
  • super vysekaný semi-raf a raf
Nelíbilo se mi
  • pár odpališť
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Pohodové malé hřiště s velmi přátelskou atmosférou, milým personálem a dobrým kafem. Škoda, že si zde nedáte nic k jídlu. - pouze balené sladké.

Ferveje a rafy naprosto luxusní. Některá odpaliště hodně suchá (viz. 9).

Myslím, že vynikající poměr cena-výkon.
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Poprvé, a ne naposled
Datum mojí hry
25.5.2023
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Moc se mi tam líbilo, a určitě se tam rád vrátím. Zasazení hřiště, tvary jamek a jejich rozmanitá obtížnost se mi moc líbí. Ideální hřiště pro mne a podobně smýšlející golfisty. Jediné co mne mrzí, je absence něčeho malého k jídlu v klubovně.
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Příjemná devítka
Datum mojí hry
6.8.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • grýny, ferveje, rafy
  • cvičné plochy, klubovna, první odpaliště blízko u sebe
Nelíbilo se mi
  • hluk z blízké skládky
  • některá odpaliště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Příjezd do resortu se mi moc nepovedl, i když jsem věděl, že je to nějak uzavřený od Prahy, tak jsem blbec slepě věřil navigaci a přijel jsem po nějaký děravý rybářský cestě, no dojel jsem.:) Dorazil jsem o dost dřív, tak byla káva před hrou a byla výborná. Paní na recepci příjemná, šoupla mi bez problémů teetime před plnější flajty do času, kde bych měl správně platit plnou cenu . Pár patů, chipů a jde se na to. Rovinatá, ne moc dlouhá devítka ve velmi dobré kvalitě, na hřišti se maká a je to vidět. Bankry, grýny, ferveje ve velmi dobrém stavu, jen asi dvě odpaliště špatný, těžko se hledalo místo na zapíchnutí týčka. Přijde mi, že na to, na jak malém prostoru se hřiště nachází, je dobře poskládané. Asi poprvé jsem viděl, že se z jednoho místa odpaluje na tři jamky.:) Trápím se celou sezónu s délkou driveru, takže jsem tady nepřekvapivě zahrál svoje letošní nejlepší číslo.:) První devítku jsem oběhl za hodinu patnáct minut, nikdo přede mnou ani za mnou, ale pak jsem měl problém se vmáčknout mezi další flajty, abych nemusel čekat 50 minut na můj plánovaný start druhé devítky. Povedlo se asi po dvaceti minutách. Druhá devítka už byla pomalejší, musel jsem na pár odpalištích čekat. Celkový dojem výborný, určitě jsem tu nehrál naposledy.:)

Přílohy

  • IMG_20210806_091841.webp
    IMG_20210806_091841.webp
    157,5 KB · Zobrazení: 230
  • IMG_20210806_094508.webp
    IMG_20210806_094508.webp
    142,4 KB · Zobrazení: 230
  • IMG_20210806_113929.webp
    IMG_20210806_113929.webp
    204,8 KB · Zobrazení: 242
  • IMG_20210806_114401.webp
    IMG_20210806_114401.webp
    125,8 KB · Zobrazení: 224
  • IMG_20210806_114414.webp
    IMG_20210806_114414.webp
    159,5 KB · Zobrazení: 225
  • IMG_20210806_122733.webp
    IMG_20210806_122733.webp
    222,3 KB · Zobrazení: 229
  • IMG_20210806_123648.webp
    IMG_20210806_123648.webp
    230,6 KB · Zobrazení: 221
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno:
Skvele podminky i v zime
Datum mojí hry
17.12.2020
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Kvalita ploch v zime
  • Pratelska atmosfera
  • Malo lidi
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Clovek by necekal, ze v tuto dobu bude vse v takovem dobrem stavu. Ano, je mokro a na greenu pisek, ale to je ted vsude a zde imho naprosto na pohodu.
Odpaliste uz maji dost, ale opet zadne drama.
All by all, dobra alternativa preplnene Praze...
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To se mi líbí
Reactions: Ferrry
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom