Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Sokolov

Souhrn hodnocení

5
 
50%
5
 
50%
0
 
0%
0
 
0%
0
 
0%
Celkové hodnocení
hvězdičky: 4,50 10 hodnocení
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,56
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,56
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,56
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,75
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,88
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,56
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,13
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Perfektni stav hriste
Datum mojí hry
7.7.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Perfektni rychle greeny, ferwaje vystrihane a hlavne se mi libi layout hriste
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Urcite se sem jeste vratim 👍
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
mohlo by být lépe
Datum mojí hry
6.7.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Master (<10)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • greeny
Nelíbilo se mi
  • rafy
  • zavřené občerstvení na 10ce v sobotu
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 1,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
v porovnani s cihelnami je hriste hlavne v rafech podstatne sušší. není to špatné ale mimo fw je tráva jak hřebíky a na fw jsou občas taky vypálená místa už, evidentne má zde závlahu na starost příroda aby se trochu ušetřilo... jinak to není možné. .. cihelny v porovnání rozhodně lepší. restauraci sem nevyužil domeček na 10ce byl zavřen ve sváteční den.... asi nechtějí vydělat;-( to staveniště tam taky není nic moc ale chápu že to asi chtějí posunout tak to snad bude hotove příští rok
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To se mi líbí
Reactions: requo a Izanagi
Guarneri
Guarneri
Já jsem hrál za poslední týden jak Cihelny, tak Sokolov. Za lepší bych naopak označil Sokolov, i když Cihelny byly taky nadprůměrné na jejich poměry.

Rough v Sokolově je by desing, je to bývalý lom, dříve tam většinou ani nebyla tráva.
Petr M.
Petr M.
Promiň, ale co může být tak zcela zásadně špatného na rafech? Zrovna v Sokolově jsou rafy většinou řídké a moc netrestající. Pokud jsi byl ale někde v opravdu hustém rafu, kterých je tam poskrovnu, tak to není chyba hřiště nebo údržby, ale opravdu jen tvoje. Rafy jsou zkrátka od toho, aby trestaly nepřesné rány. Místy vypálené místa na fervejích? Kde prosím tě?
V
volcano
Peťo ty kujóne ty koukám umíš dost komentovat co kdo napise vid.....tak ja ti to priste vyfotim ty mista a rafy resp semirafy sou v sokolove suchy jak prdel a jak hrebiky oproti cihelnam... to sem taky popisoval. jestli ses sokolovakej patriot tak si to uzij me stoji cihelny stejne jako sokolov a priste pujdu urcite radsi na cihelny takze sem to tady napsal pro podobny pripady jako sem ja... zduř
Super
Datum mojí hry
1.7.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Jen rychlé info, Sokolov v super stavu, jako vždy..
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Poprvé a určitě ne naposled
Datum mojí hry
19.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Úplně všechno
Nelíbilo se mi
  • Nic
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Dnes poprvé v Sokolově.Určitě ne naposled.To hřiště je prostě pecka.Skladba jamek,greeny,ferveje,odpaliště,bankry,všechen personál je perfektní.Hřiště až na kratší stoupák z 15 na 16 kde jsem se zadýchal bylo po fyzické stránce pohodové. Takže díky tomu max. hvězdiček. Líbí se mi více jak Karlštejn,Beroun a i Pyšely.Sem pojedu vždycky,když se mi naskytne příležitost :up::up:
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Nezklame
Datum mojí hry
4.7.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Stav všech hracích ploch
  • Jidlo
Nelíbilo se mi
  • Sušší rough
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Hele, i když oblíbené hřiště, hrál jsem fakt blbě, objektivně hříště paráda
Krásné konzistentní rychlé greeny, tvrdší, moc nedrží.
Fairwaie zelené, ale už je potřeba řešit jak se nich udržet. Jakmile míč vyběhne mimo, je to loterie.
Bunker jen jeden na vlastní kůži, měkký, dost písku, sem tam kamínek.
Odpaliště naprosto ok.
Rough průšvih, suchý a nic neudrží, vše odskáče do průseru.
Nejsušší Sokolov, co jsem zatím zažil, ale pořád těžká paráda.
Jídlo za ty peníze ok, servis česky moc nerozumí. Na fotce jídlo za 170, což odpovídá polednínu smažáku v Praze na radlický.
Marshalka nevím, jestli něco reálně řeší a vyřeší (nebylo nic k řešení), ale estetický zážitek za 1*, ty kraťásky byl hezkej pohled.

Přílohy

  • 37D9036B-56D8-45E4-8D67-3DD15D9650DF.webp
    37D9036B-56D8-45E4-8D67-3DD15D9650DF.webp
    164,2 KB · Zobrazení: 182
  • 20A17063-7ED7-490A-AB2C-DC8069E202D5.webp
    20A17063-7ED7-490A-AB2C-DC8069E202D5.webp
    241,1 KB · Zobrazení: 174
  • 9527AD18-447E-4742-839A-2712D29E3F17.webp
    9527AD18-447E-4742-839A-2712D29E3F17.webp
    272,5 KB · Zobrazení: 161
  • 78BFDEFD-A91C-4242-A010-92017C56D43E.webp
    78BFDEFD-A91C-4242-A010-92017C56D43E.webp
    242,9 KB · Zobrazení: 175
  • C2395E6F-A963-4CC8-9471-42F69A5B433C.webp
    C2395E6F-A963-4CC8-9471-42F69A5B433C.webp
    208,3 KB · Zobrazení: 169
  • FAFC5EED-AAE7-43B6-B199-023765AA4486.webp
    FAFC5EED-AAE7-43B6-B199-023765AA4486.webp
    143,4 KB · Zobrazení: 173
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Mirek_62
Mirek_62
A kde je foto maršálky? 🤭
JardaK
JardaK
Cizí holky focením neobtěžuju, ty snad jo?
Poprvé, ale rozhodně ne naposledy!
Datum mojí hry
14.5.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout hřiště
  • Panoramata Slavkovského lesa
  • Kvalita hřiště
Nelíbilo se mi
  • Můj výkon na první devítce 🙄
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Ve velké konkurenci hřišť západní části naší země, jsme s @6david8 nakonec zvolili (po doporučení chlapců tady na Jamce), Sokolov.
A byl to tip excelentní, ještě jednou díky!
Hřiště otevírá v 8:00 a my přijeli přesně i přesto, že jsme měli TT 8:50. Přeci jenom, dvojité espresso a koupit míček do vitríny nějaký čas zabere. Borec na recepci/v shopu dorazil do práce stejně s námi, tak jsem čekal (jak to tak bývá), že si bude mumlat něco pod fousy o tom, "co tady sakra už dělaj". Tak ani prd. S úsměvem na tváři nás odbavil, míčky nám prodal, hezkou hru popřál a že prý klidně můžeme jít dřív, když dopijeme kafe rychleji. V restauraci nám udělali dobrý kafčo a pak už jsme se jen kochali výhledem na green 9 a 18 i odpaliště 1 a 10. Nádherný výhled!
TeeTime ukazoval, že za celý den bude na hřišti cca 5 flajtů a to se nakonec asi i potvrdilo. Nechápu! Nádherné počasí a skvělý hřiště, ale o tom dále.
Počasí vyšlo fakt nádherný. Sluníčko, pofukovalo a občas jsme dostali šanci trochou stínu od procházejících mraků. Nicméně hřiště doporučuji i do horkých dnů, protože je na něm spousta stínů od okolních vysokých stromů. A pokud se vám bude dařit jako mně na první devítce, budete ve stínu prakticky pořád. 😂
Jednotlivé jamky rozebírat nebudu, ale je to fantazie. Jednou hrajete ze sjezdovky (signature hole no.5), jindy je po celé délce fw něco jako Balaton (8.), kde pro nás "leváky" s vyladěným šlajzem píšeš radši sněhuláka dřív než natýčkuješ, ať jsi v klidu 😂 Někde je po celé levé straně ferveje zase Macocha. Já nevím, ale přijde mi, že tam na západě nemají nějak levičáky v oblibě. 😂
Pestrost jamek je fakt neskutečná!
A ke kvalitě jen jedna věc. Perfektní. Na květen? Úplně perfektní! Od března jsem oběhl 10 různých hřišť včetně Karlíka, Kuňky, Konopí... Tady jim absolutně bez problému konkurují.
Greeny tvrdé a rychlé, které držely, ferveje jak mech a rafy kousaly. Ale od toho tam asi jsou, nebo tak nějak mi to říkali kluci z kapely. ;) Odpaliště měla sice trošku vyšší trávu, ale krásnou a všechna byla úplně rovná. 👌 Bylo tam sice pár řízků, od bláznů co hrajou železy kde my driverem, každopádně krásně zasypaných pískem. Bunkery byly čisté bez kamení, trošku plytké, ovšem jedny z lepších, které jsem letos viděl a ve kterých jsem byl. A že jich bylo. 😂
Maršál moc práce asi neměl, ale stejně se přijel podívat, prohodil pár slov, popřál hezkou hru a varoval nás před na.raným labuťákem u jamek 6/7, který dozoruje mláďata.
Suma sumárum.
Sokolov se zařadil mezi moje nejoblíbenější hřiště a kdyby nám Bureš 👊 dostavil tu dálnici do Varů, jak sliboval, z Prahy by to byl super výlet. 1.800 fee není úplně málo a je nad mou finanční politikou (podle mě tuhle cenu platí stejně jen GER hosti) a proto mám ČGK a za 500 mi vůbec nevadí, že jsem jim tam nechal 3 míčky.
Za mě doporučuji a těším až je tam zase navštívím.👏👌

Přílohy

  • 20220514_080512.webp
    20220514_080512.webp
    121,6 KB · Zobrazení: 189
  • 20220514_081306.webp
    20220514_081306.webp
    58,7 KB · Zobrazení: 195
  • 20220514_130631.webp
    20220514_130631.webp
    209,4 KB · Zobrazení: 197
  • 20220514_080705.webp
    20220514_080705.webp
    163,6 KB · Zobrazení: 170
  • 20220514_083457.webp
    20220514_083457.webp
    90,4 KB · Zobrazení: 174
  • 20220514_083600.webp
    20220514_083600.webp
    220,1 KB · Zobrazení: 170
  • 20220514_093303.webp
    20220514_093303.webp
    171 KB · Zobrazení: 168
  • 20220514_102214.webp
    20220514_102214.webp
    134,3 KB · Zobrazení: 182
  • 20220514_115031.webp
    20220514_115031.webp
    129,3 KB · Zobrazení: 171
  • 20220514_111751.webp
    20220514_111751.webp
    178,4 KB · Zobrazení: 172
  • 20220514_115742.webp
    20220514_115742.webp
    232,4 KB · Zobrazení: 172
  • 20220514_122449.webp
    20220514_122449.webp
    161,5 KB · Zobrazení: 168
  • 20220514_103104.webp
    20220514_103104.webp
    107,7 KB · Zobrazení: 184
  • 20220514_103618.webp
    20220514_103618.webp
    153,6 KB · Zobrazení: 182
  • Capture.webp
    Capture.webp
    15,7 KB · Zobrazení: 206
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
JardaK
JardaK
Sokolov je teď už pro mě nedílnou součástí každoročního výletu na západ. Zažil jsem tam i průtrž, že všechny cesty fungovaly jako potok a greenech bylo 5 cm vody. Za hodinu a půl bylo hřiště zase top..
Ferrry
Ferrry
To ti rozumím. Normálně beze srandy, fakt je to tam pecka. Komplet. Areál jako 🐖😍
Sokolov podruhé
Datum mojí hry
24.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 2,00
2. hra na hřišti s odstupem asi 3 let, hřiště beru na milost. S parťákem z Facebooku, nápad vzít buggy byl k nezaplacení. Vedro a dlouhé přechody. Určitě se budu vracet.
DSC_0853.webp

DSC_0854.webp

DSC_0857.webp
DSC_0858.webp
DSC_0859.webp
  • To se mi líbí
Reactions: requo
Fajn hriste uprostred prirody a zajimavym layoutem
Datum mojí hry
31.10.2020
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Moc pekny hriste, skoda zapiskovanejch odpalist a promocenejch fajrwayi, ale layout hriste vybornej.
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To se mi líbí
Reactions: requo
Zábavné a pěkně připravené hřiště
Datum mojí hry
6.9.2020
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • celistvé a měkké fairwaye
  • konzistentní greeny
  • dobré jídlo v restauraci
Nelíbilo se mi
  • zlepšil bych umístění informačních cedulí u jamek
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Rád se sem vracím, hřiště mi přijde dostatečně pestré, s jen pár delšími přechody. Zatím jsem měl vždy štěstí na kvalitu hracích ploch, i když nejsou nikdy špičkové, je to vždy velmi příjemné a v podstatě konzistentní na všech jamkách.
Hřiště mi přijde nezáludné, pár jamek je pro mě výzvou, kterou se snažím pravidelně pokořit :-D
Celkově mi vyhovuje ta pestrost, zapamatovatelnost jamek.
Po hře jsme jedli z denní nabídky, svíčková za cca 150 a k tomu točená kofola 0,5l za 40, to je v pohodě.
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Chcete v okolí Varů zelené a dobře připravené hřiště? Tady ano
Datum mojí hry
8.8.2020
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Super stav hřiště s ohledem na počasí a roční období
  • Maršálka rozvážející studenou pitnou vodu v barelech
  • Velmi dobré jídlo v restauraci
Nelíbilo se mi
  • Menší nabídka stánku za desátou jamkou (chybí nějaký banán nebo něco podobného, došly některé druhy nealko piva)
  • Pomalejší obsluha v restauraci
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Když zahrajete jeden ze svých nejlepších výsledků v životě, dá se hřiště hodnotit špatně?
Turnaj se startem zároveň z jedničky i desítky, nějakých 70 lidí. Škoda, že flight před námi první devítku hraje hrozně pomalu a my čekáme od grýnu první jamky na každou ránu (po pěti jamkách měli jednu a půl jamky mezeru). Naštěstí je před půlkou maršálka urychlila a druhou půlku už nás nikdo nezdržoval (ale to jsme se zase občas dostali do hledání my a o moc rychleji jsme nešli). Ferveje zelené, občas překvapivě až moc zalité (čvachtavé), ale to bylo na pár místech a lepší, než vyprahlý mlat. Grýny tak akorát - míček chytily, jezdily všechny stejně. Já fakt proměňoval i několikametrové "doklepy" do jamky jako nic, tak mi to přišlo všechno v pohodě. Bunker jsem trefil asi dvakrát, jeden byl neupravený (po zalévání ho nikdo nenačechral a bylo to takový ten vodou uplácaný povrch), ale písek super a vyhrát míček se dalo v pohodě (ale fakt nejsem úplně nezaujatý).
Po hře jídlo skvělé, ale na všechno včetně objednání a následné donášky pití se hrozně dlouho čekalo. I tady byla svatba, tak asi obsluha měla víc práce, ale ve vedru vám 15 minut čekání na limču a pivko připadá nekonečných.

Zvláštní zmínku si dovolím k maršálce, která rozvážela na bugyně studenou pitnou vodu v kanystrech. Asi 3x během hry jsme doplnili zásoby, namočili čepice ručníky a hned se šlo lépe. Děkujeme, to by měli zavést i jinde, kde není možnost doplnění lahví a jiného ochlazení během hry.

Během tří dnů, co jsme tu hráli (Cihelny, Kynžvart a Sokolov), bylo tady hřiště i zázemí nejlepší. Tohle hřiště s klidným srdcem každému doporučím.

IMG_9401.webp
IMG_E9407.webp
IMG_E9412.webp
IMG_E9417.webp
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom