Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Český Krumlov

Souhrn hodnocení

2
 
20%
7
 
70%
1
 
10%
0
 
0%
0
 
0%
Celkové hodnocení
hvězdičky: 4,10 10 hodnocení
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,56
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,11
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,78
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,13
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,33
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,78
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,38
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,38

Helpful reviews

Most helpful positive review
Třetí osmnáctka ve třech dnech
chválím rozmanitost jamek,greeny pěkné a rychlé...jenom green na 18 jamce nic moc,ferveje až na pár míst zelené a měkoučké,odpaliště krásně zelené... view full review
Užitečné pro 2 jamkaře/ů.
Most helpful critical review
Letos moc brzo
Jako obvykle na velikonoce, bohužel byly letos moc brzo. Zima se na greenech podepsala hodně, spousta vyplesnivělých děr. Nejhorší greeny na... view full review
Užitečné pro 3 jamkaře/ů.
Pěkné hřiště s pár výhradami
Datum mojí hry
1.7.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Rookie (54-37 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • grýny, ferveje, personál
Nelíbilo se mi
  • hra naslepo přes horizont na několika jamkách, nepřítomnost maršála na hřišti, chybějící kelímky na zlomená týčka na odpalištích
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Poprvé jsem hrál Svachovku, vcelku se mi hřiště líbilo. Skladba jamek zajímavá, hřiště trochu kratší. Po předchozích deštích byly ferveje a ostatní plochy zelené, grýny konzistentní, rychlé a všechny stejně. Pár linksů mi sežralo míček. Moje žena byla nadmíru spokojená, na j. 12 přestřelila vodu před odpališti. Slečna nebo paní v recepci byla příjemná a ochotná, s paní ředitelkou jsem měl také možnost si popovídat. Maršály už nějakou dobu nemají, prý se jim to nevyplácelo. Trochu mi vadila hra naslepo přes horizont, ale měli jsme buginu, tak jsme vždy vyjeli kus kupředu podívat se, zda už máme volno na ránu. Flajty před námi šly v tempu, které vyhovovalo i nám, hra plynule ubíhala. Po hře jsme obědvali v restauraci u pivovaru, chutnalo nám. Až na drobnosti jsme byli spokojeni.

1719945413751.png

1719945432868.png

1719945529146.png
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Letos moc brzo
Datum mojí hry
29.3.2024
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Celý resort
  • Milý personál
Nelíbilo se mi
  • Bunkery - písek
  • Stav greenů
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 1,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Jako obvykle na velikonoce, bohužel byly letos moc brzo. Zima se na greenech podepsala hodně, spousta vyplesnivělých děr. Nejhorší greeny na Svachovce co jsem zatím viděl. Měsíc bych počkal než zase budou super.
Předělaný bunker na 17 je lahůdka, pokud skončíte u hrany na rovném dně (jako že skončíte) je to na green nemožné hrát, jedině bokem směrem k plotu. 10 let se ten green snažím trefit první ranou a když mám konečně délku tak mi tam posunou bunker👹 Takže jednou výše popsaná situace a podruhé se povedlo. Příště ale půjdu pokorně železo a wedge😁.
Po této úpravě a přidání delších odpališť na 18 bych to snad i přenormoval o ránu, ten konec už není skórovací.
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Pechy
Pechy
Ahoj, na ten nový bunker jsem taky moc zvědavý ... pokud je dno ploché v celé ploše, tak je to špatně, míč o doběhnutí do bankru by neměl zůstat u hrany ... podle mě to ještě zlepší a dosypou, aby to bylo správně ... a na 18. jsou nový odpaliště?? ... nebo je jen v provozu to nad cestou, co bylo používáno jen sporadicky na pár turnajích a jinak se hrálo z toho pod cestičkou standardně??
JardaK
JardaK
Add bunker - jestli je to špatně nebo ne se evidentně s managementem hřiště neshodneme. Ptal jsem se na to a zůstane to tak jak to je - rovné dno. Je to prý záměr :-) Ta stěna směrem ke greenu je z nějakého umělého koberce (na fcb hřiště to je myslím vyfocené), a já mám jen jedny ruce, být tam travnatý svah, tak by se to možná i silou dalo zahrát. Ale to by jim ta stěna bunkeru vydržela tak 14 dní myslím. Ten koberec je nebo bude ještě někde, taky psali...
Add odpaliště - Je v provozu to nad cestou, dosud jsem z něj hrál jen jednou asi před dvěma lety, jinak to používali jen na mistrovství klubu myslím. Teď se z něj hrálo normálně. Nevím, jestli to není kvůli horšímu stavu toho spodního, ale vlastně se mi tohle horní líbí víc...
JardaK
JardaK
Ještě jsem zapoměl zmínit rekonstruovaná žlutá odpaliště na 15 a 16. Jsou větší a podstatně rovnější. Byla čerstvě otevřená, ještě si to musí sednout, ale změna každopádně k lepšímu.
Po roce zpět
Datum mojí hry
16.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • greeny
Nelíbilo se mi
  • moje hra
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Po roce jsem se vrátil do Krumlova.Musím pochválit suprové greeny,rozmanitost jamek..kolega má stejný názor :up::up: celkovou pohodu na hřišti...kuchyni jsme neokusili,protože jsme si zajeli do Pivoňkovy řízkárny přímo v Krumlově :up::up:
Datum mojí hry
1.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
  • Dobré grýny
  • Klid
Nelíbilo se mi
  • Špatné značení odchodu z 18.jamky
  • Bídné parkoviště. Jedno s obřími šutry, druhé hned vedle 1.jamky
  • Elektrické vedení přes hodně jamek
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Šel jsem to pěšky, jak to mám rád a odcházel jsem s náběhem na vlka 😁 Nečekal jsem, že to bude až tak z kopce do kopce. Ale líbilo se mi to. Na některých jamkách jsem si konečně připadal jak profík. Třeba čtyřpar č.12 hraný z týčka přes vodu. 7i do pozice a druhá rána 8i na grýn. Konečně vím, jak se cítí DeChambeau 😁 Akorát ten takhle může hrát pětipar s wedgí. No, budu muset na sobě ještě zamakat.
Super grýny, ale neuměl jsem je číst. Hodněkrát jsem to minul po hraně. Moje chyba.
Poprvé jsem řešil směr růstu trávy na grýnech. Byl opravdu obrovský rozdíl, jestli člověk hrál po směru, anebo proti. Hodně grýnů s vlnobitím, takže je extrémně důležité to posadit na správnou stranu. Párkrát mě to vytrestalo.
Odpaliště bez problémů, ferveje místy suché, ale to se dá pochopit. V bunkerech kamení.
Celkově jsem i na základě recenzí čekal víc. Asi jsem už zmlsanej.
V restauraci jsem měl tatarák a domácí limonádu. Žádný zázrak, obsluha bída. Tady mě to dost celkově zklamalo.

Přílohy

  • 1CF627D3-BBA9-4383-96C9-B176E6488F2A.webp
    1CF627D3-BBA9-4383-96C9-B176E6488F2A.webp
    131 KB · Zobrazení: 198
  • 256D7727-1E46-40C1-A768-40DD5F1F1874.webp
    256D7727-1E46-40C1-A768-40DD5F1F1874.webp
    157,7 KB · Zobrazení: 191
  • 90E95A2B-DD76-4412-AFFF-E9B423C09CF8.webp
    90E95A2B-DD76-4412-AFFF-E9B423C09CF8.webp
    98 KB · Zobrazení: 200
  • 8ADFF5B4-FCF4-4879-912E-22E60B2CEA4E.webp
    8ADFF5B4-FCF4-4879-912E-22E60B2CEA4E.webp
    195,6 KB · Zobrazení: 199
  • 32EBDF47-F281-4006-B514-AB0FE23C5B88.webp
    32EBDF47-F281-4006-B514-AB0FE23C5B88.webp
    100,5 KB · Zobrazení: 193
  • 8AB3549D-1F3F-4E4D-93C1-AC7CD8F49665.webp
    8AB3549D-1F3F-4E4D-93C1-AC7CD8F49665.webp
    176,1 KB · Zobrazení: 197
  • 26A703BF-089E-4D08-9E34-529AE8CB68F1.webp
    26A703BF-089E-4D08-9E34-529AE8CB68F1.webp
    178,5 KB · Zobrazení: 195
  • 86E5E8AE-36B4-43CD-9F91-1F2E5FB96DFF.webp
    86E5E8AE-36B4-43CD-9F91-1F2E5FB96DFF.webp
    212,6 KB · Zobrazení: 180
  • EDA4FA7D-BA36-49D4-B928-B3143993A2D0.webp
    EDA4FA7D-BA36-49D4-B928-B3143993A2D0.webp
    134,6 KB · Zobrazení: 186
  • B93F1976-4DA4-4D1D-99CE-78D4439F7017.webp
    B93F1976-4DA4-4D1D-99CE-78D4439F7017.webp
    91,6 KB · Zobrazení: 193
  • 7B3CA56C-7095-4AED-882F-76357A2E5E32.webp
    7B3CA56C-7095-4AED-882F-76357A2E5E32.webp
    112,3 KB · Zobrazení: 191
  • 0E7742F3-7C74-4C97-897E-1DB464BB1215.webp
    0E7742F3-7C74-4C97-897E-1DB464BB1215.webp
    167,3 KB · Zobrazení: 197
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Poprvé
Datum mojí hry
13.7.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • grýny
Nelíbilo se mi
  • rány na slepo
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Musím pochválit naprosto perfektní grýny - rychlé a konzistentní i když mi dělalo problém jejich čtení. Několikrát mě míček jedoucí přímo do jamky cca 5-10cm před ní uhnul a objel ji😳. Odpaliště by chtěla více seknout, tráva na nich docela vysoká. FW dobré i když občas vyholená místa. Rafy nízké v pohodě hratelné V bankru jsem nebyl. Pokud jde o layout, přišel mě zajímavý s výjimkou několika jamek, kde se hrají rány na slepo - fakt to nemám rád ☹️.
Celkově super a klid na hru, škoda že to mám tak daleko.
IMG_20220713_095034.jpg
IMG_20220713_095032.jpg
IMG_20220713_093038.jpg
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Datum mojí hry
12.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Layout
Nelíbilo se mi
  • Bunkery
  • Greeny 7,18
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Proti ideálním stavu který jsem zažil někdy na jaře před 4-5 lety, je stav hřiště horší. Greeny 7 a 18 jsou špatné, zbytek ok. Na některých jamkách u lesa na první devítce byly viditelně podmáčením poškozené fairwaie, jsou prořezané. Na pár jiných jamkách jsem si všiml pár uschlých fleků na fairwai, ale pořád je to měkké a hraje se z toho normálně. Písek v bunkerech je plný kamení a vhodný tak snad do betonu. Heavy rough je jako vždy touto roční dobou nehratelný a nehledatelný.
Klid je tam pořád božský.
Vaří pořád dobře, ale servis je naprd. Mladej kluk se snažil, běhal. Slečna byla nesympatická, pomalá a hloupá. Vedlejšímu stolu přinesla nejdřív jídlo, po nějaké době příbor a až na požádání sůl. U nás to udělala naprosto stejně. Pak tam byl ještě postarší chlápek, který měl být původně lenochod, ale omylem vyšel člověk. Asi bude něco na tom, že z gastro uteklo všechno schopné a zbyl jen odpad.
  • To se mi líbí
Reactions: requo
Nenáročné, ale zábavné hřiště
Datum mojí hry
10.8.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Ochotný personál
  • Rozmanitost jamek
  • Příroda
Nelíbilo se mi
  • Horší stav některých odpališť
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Dnes v rámci jihočeského tripu Český Krumlov...
To hřiště mám rád kvůli zasazení do přírody a layoutu jamek. Jsou spíše kratší, dva 4pary drajvovatelné, na 5pary není nutné brát driver, stačí železa. A přesnost.
Kvalita hracích ploch dobrá, grýny vcelku jezdily, jen některá odpaliště byla křivá či byly vysekané řízky.
Naprosto mě nadchla obsluha na recepci - když jsem jim oznámil (s lehkou nadsázkou), že chci hřiště prolítnout na bugyně za dvě hodiny, vymysleli mi teetime a odpaliště z 11. jamky. A fakt jsem to stihl 👍
V restauraci jídlo průměrné (nějaká čína), výborné místní pivo, obsluha rozmanitá - úžasný pán, znuděná a neochotná slečna.
Už se těším zítra na Mnich...🙂

20210810_121720.webp 20210810_131955.webp 20210810_140444.webp 20210810_141243.webp 20210810_141543.webp 20210810_143802.webp 20210810_145310.webp 20210810_145657.webp 20210810_153032.webp
Třetí osmnáctka ve třech dnech
Datum mojí hry
28.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • všechen personál co jsem potkal, jídlo a mátovou limonádu
Nelíbilo se mi
  • špatné rány
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
chválím rozmanitost jamek,greeny pěkné a rychlé...jenom green na 18 jamce nic moc,ferveje až na pár míst zelené a měkoučké,odpaliště krásně zelené a měkoučké,rafy husté...je lepší býti na ferveji :D:D,v bankru jsem nebyl ;);) od pohledu krapet tvrdší podklad s minikamínky...po hře vepř.smaž.řízek z krkovičky se šťouchaným bramborem a kyselou okurkou 185 kč a domácí mátová limonáda 0,5 litru 45 kč....:up::up::up: vynikající...všechen personál co jsem potkal byl milý a ochotný
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To se mi líbí
Reactions: requo a jin69
Zase trochu jiný zážitek
Datum mojí hry
13.9.2020
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • layout
  • všechen personál
  • restauraci
  • golfisty
Nelíbilo se mi
  • stav některých fairwaí
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Dva dny za sebou, parádní počasí.
Fairwaie na první devítce pěkné, na druhé některé sušší.
Rough místy velmi těžce hratelný, heavy ani nemá cenu hledat.
V bunkeru jsem nebyl, ale od minule se těžko něco změnilo.
Greeny lehce zapískované. Nemůžu na ně říct nic špatného, ale zase přece za tragické patování nemůžu já, to není možný.
Celkově nemůžu z hlavy vymazat stav hřiště z jara před asi dvěma třema lety, kdy to byla naprostá pecka. Čekám to stejné a přijde lehké zklamání.
Děvčata na recepci moc milá, managerka buď na recepci nebo jezdí po hřišti jako Marshall. Již před hrou řešila kdo jde před námi abychom nečekali. Buď četli moji minulou recenzi, nebo se to předtím jen blbě sešlo.
Údržba se dnes pohybovala po hřišti, ale ohleduplně, aby nenarušila nikomu hru. Motor vypínali, prostě jak to ma být.
Potkali jsme oproti minulé návštěvě úplně jiné lidi, jak jsem byl vždy zvyklý. V neděli nás sami od sebe postupně pustili dva flighty Rakušanů, s úsměvem a bez říkání. Ještě milé slůvko přidali. Nakonec 3.05. Dnes nás sám od sebe pustil český flight, pravda, viseli jsme za nimi 4 jamky, ale i tak to bylo lepší než nic. Čas 3.17.
Restaurace super oba dny.
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Tentokrát celkem nespokojenost
Datum mojí hry
2.8.2020
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • layout
  • greeny
Nelíbilo se mi
  • stav některých fairwaí
  • neviditelný Marshall
Včera a dnes odehráno, moje oblíbené hřiště.
Dnešek hodnotit nebudu, od večera do 14h dnes slejvák, půlka bunkerů se proměnila v jezírka a 3 greeny byly kvůli stojící vodě nehratelné. Recepce nás na hřiště poslala bez slůvka upozornění, i přes osobní přítomnost managerky hřiště. Opravdu "super" přístup. Jen upozorním, ze jezdím na Svachovku asi 6 let, propršených několik dní jsem tam zažil, ale nikdy takto nehratelné greeny.
Včera hřiště v pěkném stavu. Výjimkou byla nevelká poškozená místa na několika fairwaích, ne suchem, ale spíš stojící vodou z předchozích týdnů. A jako již tradičně v Čechách úplně debilní písek plný kamení v některých bunkerech.
Greeny pěkné a celkem rychlé.
Na hřišti několik flightů zmatených pomalých asi rakušáků chovajících se jako prasata. Nevypichování pitchmarků je běžné skoro všude, ale stádo neustále po sobě řvoucích blbečků zase tak často před sebou nemívám. Dost to otrávilo hru. Jednoznačně chyba resortu když tohle tolerují.
  • To mě mrzí...
Reactions: requo
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom