• Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo přihlašte.

Barbora

Souhrn hodnocení

6
 
75%
2
 
25%
0
 
0%
0
 
0%
0
 
0%
Celkové hodnocení
hvězdičky: 4,75 8 hodnocení
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,88
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,38
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,75
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,13
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,38
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,38
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,25
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Barbora je moje slabost
Datum mojí hry
6.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Prostředí
Nelíbilo se mi
  • moje hra
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Po nějaké době zpátky na Barboře. Turnaj BMW.Hřiště co se týče hracích ploch ve vynikající kondici.Jako skoro všude co je mimi ferveje a rafy vyschlé.Greeny celistvě zelené,středně rychlé a překrásně držely míčky do max.2 metrů.Pro mne jedna z nejkrásnějších osmnáctek na kterých jsem hrál.
Moc pěkné hřiště
Datum mojí hry
9.7.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • stav hracích ploch
  • asfaltové chodníčky
  • layout hřiště
  • ochotný personál
  • viditelný maršál (až moc :)
  • možnost díky čgk fee za 500,-
Nelíbilo se mi
  • asfaltové chodníčky
  • negolfisti (cyklisti)
  • slabší jídlo
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 2,00
Tak dneska jsme se s @mudla na Barboře museli minout. :) My jsme šli s @kristyna nakonec TT v 10:40. V podstatě mohu podepsat většinu, co zaznělo v předchozí dnešní recenzi od Mudly. Hřiště v parádním stavu, krásně zelené - vše. U grýnů i mně přišly trochu rozdílné rychlosti, což mě mrzelo (ale vzhledem k mé dnešní herní tragédii to žádnou roli už nehrálo).

Dlouho jsem tu nebyl, určitě mi hřiště nepřijde fádní. Layout jamek se mi líbí, je to hodně různorodé, byl tu na jamkách klid. Betonové chodníčky jsou objektivně super pro vozík - je to krásně tiché a pohodlné. Ale nevím, nějak mi ty kilometry silnice mezi jamkami v lese úplně nesedí. Je to praktické, což o to... takže ve výsledku pro mě pozitivum i negativum (dal jsem to do obojího). Co se týče orientace - tak navigační šipky atp jsou dostatečně zřetelné. Co se mi občas nezdálo moc fajn, tak v případě několika jamek je cedule s mapkou "zády" k jamce, takže pro rychlou představivost, kam se ten dogleg vlastně točí, musí člověk trošku občas zapojit makovici.

Hospodský měl takový svérázný slovník, trochu jsem si tou stylizací připadal jak někde v putice na sídlišti, avšak ochotný byl a ano, asi jsem byl taky dneska Mistr. :) Co nás ale se ženou zklamalo, bylo jídlo. Jak psal někde níže @Romano - že jídlo bylo fajn, tak dneska asi blbej den. Měli jsme menu 1 a menu 2 - já vepřový steak s braborem (přesolené), Kristýna výpečky - tam asi takové normální (jako lepší školní jídelna), obojí za 180,- Kč/ks. Oba jsme měli polévku, měl to být nějaký krém, možná brokolicový (nepamatuji si) - poznat se to podle chuti nedalo, trochu někomu ukápla ruka s pepřem. Takže to bylo vlastně jedno. Polévka za 65,- plus k menu. Ale jídla vypadala krásně, to zase jo - viz foto. Před hrou lungo a latté, malé pivo. K obědu kofola - to jsou vždycky body navíc. :) Celkem s lehkým dýškem jsme tam za jídlo a pití nechali 800,-.

Určitě se sem ale za hrou oba vrátíme, hřiště se nám líbilo moc. I když nám pršelo. A maršál - ano, byl tam a jezdil. Potkali jsme ho asi 4x během hry. No a to skvělé nakonec, čgk na dokup víkendového fee za 500 Kč na 18j. Co chtít víc za tak krásné hřiště lehce přes hodinku od Prahy. Snad jen to lepší jídlo, ale věřím, že to byla dnes jen výjimka :up:

IMG_1265.JPEG IMG_1266.JPEG IMG_1270.JPEG IMG_1273.JPEG IMG_1274.JPEG IMG_1275.JPEG IMG_1276.JPEG
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno:
GC Barbora - tajný tip
Datum mojí hry
9.7.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • skvělý stav hřiště
  • zázemí
  • driving
  • asfaltové chodníčky
  • parkoviště
  • značení příjezdu na hřiště
  • odpaliště
Nelíbilo se mi
  • tvrdé bunkery
  • polední menu
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 2,00
Ač bydlím cca 40 min jízdy autem od hřiště tak naposledy jsem tu hrál, když tu stála devítka. Na dnešek jsem se moc těšil.
V klubovně jsem potkal marshala, který si zrovna bral od obsluhy informace kdo je na hřišti a v průběhu hry jsem ho 3x potkal. To není úplný standard. Trochu mě zarazila obsluha restaurace, která mě po celou dobu titulovala oslovením "mistře". Později jsem pochopil, že takhle oslovuje všechny návštěvníky restaurace, nicméně mě osobně to vadí. Jsem snad Karel Gott? :cool: I přes moje upozornění mě tak oslovoval dál, tak jsem nad tím mávl rukou :)

Jako rekreační hráč oceňuje na tomhle hřišti přehlednost jednotlivých jamek. Nestalo se mi ani jednou, že bych nevěděl kam hraji. Ferveje parádní, roughe nízko střižené a husté. Design jamek hratelný, tam kde mají být bunkery tam jsou. Odpaliště parádní, dálkové kolíky přesné, PIN pozice hratelné. Žádná záludnost. Greeny na první devítce pocitově rychlejší, druhá mi přišla znatelně pomalejší což mi vyhovovalo více. Podle hodinek jsem našlapal 10 km. v restauraci jsem si dal polední meníčko - zeleninový salát s tuňákem. Kvalita byla prachbídná. Nevím jestli je krize v gastronomii, ale očekával bych alespoň standard. Škoda.
Pokud plánujete cestu k nám na sever určitě si zajedte na Barboru zahrát. Hřiště si Vás podmaní a užijete si parádní den. Jsou to dobře investované peníze.

Přílohy

  • 292135540_1075856096696628_7081013879231430134_n.jpg
    292135540_1075856096696628_7081013879231430134_n.jpg
    155,6 KB · Zobrazení: 28
Sázka na jistotu
Datum mojí hry
12.6.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Skvělá kondice hřiště
  • Layout jamek
  • Vše blízko
  • Klid
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Sem se vracím vždy rád. Tentokrát asi nejlepší stav hracích ploch, co jsem tu zažil. Zejména grýny - krásné na pohled, jezdily pěkně.
Pak mě baví layout jamek, v podstatě každá je jiná a dá se hrát různými strategiemi.
Co mě potěšilo, tak že u každého odpaliště je lavička, koš a myčka míčků.
A pak ten boží klid - žádné dráty, domy, jižní spojka...
Taky je fajn, že nic není daleko - parkoviště, klubovna, driving.
Jídlo v restauraci moc fajn, posezení na terase rovněž.
Co mě trochu zklamalo, byl personál. Měl jsem první teetime v 8:00 a recepční přišla v 7:58...
Každopádně jsem si to užil a doporučuju návštěvu 🙂

20220612_114252.jpg 20220612_114231.jpg 20220612_114219.jpg 20220612_114203.jpg 20220612_114146.jpg 20220612_114120.jpg 20220612_114053.jpg 20220612_093633.jpg 20220612_081401.jpg
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Datum mojí hry
23.10.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • layout
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
První návštěva a vcelku pozitivní. Klidné hřiště, kde se netočíte dokola, přechody ale nejsou nikterak dlouhé, ferveje jsou celkem oddělené. Sice to není kopcovité, ale určitě není hřiště nudné.
Napoprvé jsem byl rád, že jsem měl zkušené průvodce, protože některé jamky nejsou úplně přehledné.
Na to že už je podzim, ještě stále dobré grýny, které ještě nebyly propíchané. Rafy byly vystříhané až na pár míst.
Ale celkové hodnocení, až na to, že je to hodina cesty, bych klidně jezdil častěji.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo a Izanagi
S kámošem o drink
Datum mojí hry
30.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
hřiště je ve vynikající kondici...krásně zelené....už začíná opadávat listí,tak na některých místech se míček schovává :D:D:Dgreeny trochu pomalejší,ale všechny stejně rychlé,ferveje jsou nádherně zelené a měkoučké,bankry jsou pěkné...
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
requo
requo
My, co to umíme, do listí samozřejmě nehrajeme! :) Tzn. hledám furt.
turnaj canon start
Datum mojí hry
7.8.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • personál restaurace,jídlo,vynikající Tullamore Dew a kávička
Nelíbilo se mi
  • moje předvedená hra
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Layout hřiště se mi moc líbí a proto mne mrzí,že na Barboře nehraji časteji.Ferveje byly nádherné,jen místy po nočním lijáku krapet mokré.Greeny držely,ale nedokázal jsem odhadovat rychlost...byla trochu promněnlivá..jednou krátkej,potom zase dlouhej......bankry byly super...dost dobrého písku....hřiště mohu jen doporučit... ;);):devil::devil:
Pohoda po všech stránkách
Datum mojí hry
18.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Milý personál
  • Zasažení hřiště v přírodě
  • Kvalita hracích ploch
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Barboru hraju jednou až dvakrát ročně, ale vždy odjíždím maximálně spokojený.
Přes silné deště bylo dnes hřiště ve výborné kondici, snad jen dvě louže a dvě mokřejší místa na FW jsem viděl.
Odpaliště, FW ve velmi dobrém stavu, grýny jezdí tak akorát. Bankry také ujdou. Rafy tolik nekousaly.
Moc se mi líbí layout jamek, byť jsou místa, kde se hraje naslepo. A nejvíc mě baví zasazení do přírody.
Personál úžasný. V restauraci k obědu 2 hotovky s polévkou, a 5 jídel a la karte, pochutnal jsem si (až jsem zapomněl fotit, sorry @requo 😉).
Líbí se mi šatna a sprcha k dispozici.
Prostě krásné nedělní odpoledne 🙂

20210718_140125.jpg 20210718_132208(0).jpg 20210718_131556.jpg 20210718_125413.jpg 20210718_124402.jpg 20210718_123839.jpg 20210718_122734.jpg
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
requo
requo
Moc se těším, až se sem zase pdívám. Fotky navnadily. To hřiště je vážně nádherné, já tam byl zatím jen jednou, dvakrát... škoda, že je to tak z ruky. Za návštěvu a hru to tu stojí snad vždy. Díky za recenzi! :up:
WebGolf.cz
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2022 patří (více info):
Nahoru