Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Beřovice

Doporučuji teetime v 8h ráno, chodím takhle celý rok a málokdy sem na hřišti více jak 3h, včera dokonce za 2:45. Přesně z tohoto důvodu sem přestal chodit na turnaje, čekat na každou ránu 10 min a být tam přes 5h mě těžce nebaví.
To já vím, ale tenhle čas týden dopředu nechytis. A já nevím 14 dní dopředu, kdy půjdu, bohužel. Šli jsme v 8.20, ale první flight, na to nemám slova co to bylo zač.
Fungovat marshall, trvalo by 3 jamky, než bychom se před ně dostali oba, korejci před námi i my.
 
Tak volat na recepci, takhle to udělal jeden borec co šel se mnou a během chvíle se dali věci do pohybu.
 
Tak volat na recepci, takhle to udělal jeden borec co šel se mnou a během chvíle se dali věci do pohybu.
Můžu zkusit, ale když ten marshall dělal a říkal to co jsem popsal, moc nevěřím. Netuším, kdo je tam větší boss, jestli ta mladá slečna na recepci, nebo starej marshall...
Spíš zkusím jít hrát ještě před osmou, prý to po domluvě jde...
 
Ano to bývá standart, v 8h vždy dle TT plně obsazeno ale v 90% chodím sám protože většina jde od 7,40 - 8,00.
 
Po 14 dnech opět doma. Greeny se stihly zatáhnout a docela zrychlily. Dnes mokro, takže až to vyschne, bude to zajímavé.
Fairwaie bez chybičky, rough pěkně zhoustl a hrát z něj je za trest. O heavy roughu ani nemluvím, to je peklo. Bunkery nekde přidali písek, jinde dál jen dva cm a pak hlína. Dnes dost mokré takže spíš malta.
Kafe jako vždy super, jídlo jsme vynechali.
 
Uvažoval jsem, kam si půjdu o víkendu zahrát a jen tak ze zvědavosti jsem včera kouknul na Beřovické stránky. Spustili akci Happy fee což je vlastně proměnlivé fee (nejspíše podle vytíženosti a doby objednání předem). Nakoupil jsem sobotní fee za 990.
 
Jinak happy fee jsou fajn, ale pripominam, ze cleni (co ja vim tak ja, JardaK a Sepper) maji moznost slevy na partaky do flajtu za 30% slevy z fee nejen o prazdninach :)
Prodáváš co nemáš, ale ok. Už jsem tu psal, rád vezmu do flightu hosta, hraju skoro každý víkend, většinou hned ráno, vyhnout se čekárně.. 😁
 
Prodáváš co nemáš, ale ok. Už jsem tu psal, rád vezmu do flightu hosta, hraju skoro každý víkend, většinou hned ráno, vyhnout se čekárně.. 😁
No prave, pamatuju si, ze jste to sami nabizeli, jinak bych si to nedovolil :)
 
No prave, pamatuju si, ze jste to sami nabizeli, jinak bych si to nedovolil :)
Však ok, nikdo stejně nechce. Coz chápu, jít se mnou není žádnej med😁
 
  • Pobavilo, díky!
Reactions: ati
Však ok, nikdo stejně nechce. Coz chápu, jít se mnou není žádnej med😁
Já bych šla, kdybych neměla aktuálně koleno s prasklým meniskem oteklý jako sud. :cry:
 
Já bych šla, kdybych neměla aktuálně koleno s prasklým meniskem oteklý jako sud. :cry:
To mě mrzí. Tak se ozvi, až budeš v pořádku..
 
Aktuální stav - fw, greeny a kousek rafu zelené, zbytek suchý, písek v bunkerech bez chyby. 3 týdny sem tu nebyl hrát a ubylo dost vody.
Greeny bohužel standartně dost pomalé. Jinak asi není co vytknout.

20200801_083725.jpg

20200801_085022.jpg

20200801_085029.jpg

20200801_091912.jpg

20200801_092913.jpg
 
Aktuálně hřiště zelené, v rybníčku na devítce ubylo hodně vody, greeny už jsou pomalejší než minule, bohužel. Bunkery kde jsem byl nebo viděl mají nový pěkný písek zatím bez kamení.
A dnes asi 147 lidí, včetně snad třiceti Japonců.
 
Máme za sebou první den v omezeném provozu a mám několik nových zpráv, o kterých bych Vás rád informoval.

Dobrá zpráva je, že ministerstvo zdravotnictví potvrdilo, že venkovní sportoviště mohou být otevřená a že cesta na ně, je stejná jako cesta do přírody. Hřiště tedy zůstává v provozu.

Další hodně diskutované téma je počet hráčů ve flightu. U nás byl nastaven klasický počet 4, protože jsme předpokládali, že udržet rozestup mezi sebou 2 metry není v golfu vůbec žádný problém a proto není nutné kapacitu omezovat. Nicméně dnes ministerstvo zdravotnictví formulovalo svou představu na sportující dvojici. I od České golfové federace, která úzce komunikuje s Národní sportovní agenturou, přišlo jasné doporučení, aby byl flight pouze o dvou hráčích.

Jsme rádi, že můžeme mít hřiště otevřeno a samozřejmě chceme udělat hru na hřišti co nejbezpečnější. Proto i u nás přistoupíme na pravidlo pouze 2 hráčů v jednom flightu. V souvislosti s tím, Vás prosím o několik věcí:

  • Prosím nedělejte si rezervaci pro více než dva hráče.
  • Aktuálně máme na víkend nahlášeno i mnoho flightů, kde jsou více jak 2 hráči. Nemusíte rezervaci rušit, ale na místě Vás startér rozdělí na dvojice.
  • Může se stát, že v nejbližších dnech ještě uvidíte nějaký flight o více hráčích. Nemusíte nám to hlásit. Budeme to kontrolovat a věřím, že se to postupně zaběhne.
  • Prosím o větší trpělivost při telefonní rezervaci přes recepci.
Věřím, že toto opatření bude mít i pozitivní efekt a to při plynulosti hry.

Na našich webových stránkách již naleznete i kompletní přehled o aktuálním provozu. ZDE

Předem Vám děkuji, že budeme opatření respektovat a že k sobě budeme ohleduplní. Odměnou nám bude příjemná hra na vzduchu, která alespoň trochu vyčistí hlavu.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom