Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Dotaz ke skore v teetime

pavel.dousa.50

Nováček+
Ahoj všem, mám dotaz k mě společnost hře. Byl jsem hrát na veřejném hřišti Krásný Dvůr. Jeďte nemám zelenou kartu ale to není teď důležité. Jel jsem jejich 6-jamku 3x abych měl 18. Výsledky jsem si zapisoval a pak když jsem to dal do aplikace TeeTime, tak mi vyšlo úplně jiné skóre. Muže mi to z vás někdo vysvětlit ?
Zde jsou výsledky které jsem zahrál a zapsal do aplikace (vždy číslo jamky a počet úderu) 1/4, 2/6, 3/5, 4/6, 5/9, 6/7, 7/6, 8/6, 9/5, 10/6, 11/5, 12/6, 13/4, 14/4, 15/4, 16/5, 17/8, 18/7 celkem tedy 103 úderu a aplikace mi napsala 101 úderu a hlavně mi změnila údery na jamce 7-12, muže to někdo zkusit z těch co aplikace teetime taky používají ? Nějak to nechápu. Napsalo mi to jamku 7-9 za 4 údery, jamku 10 za 5 úderu a jamku 11 za 8 a 12 za 7. Díky moc za vysvětlení
 
Vubec nerozumim dotazu :)
Zapsal si nejake score a ulozilo se jine? Pak bych asi dotaz smeroval primo na ne.
 
Nejspíš jsi to tam špatně zadal.
 
S tím Ti neporadím, mě to fungovalo vždy normálně, ale prosím přečti si po sobě co píšeš..:):):)
 
S tím Ti neporadím, mě to fungovalo vždy normálně, ale prosím přečti si po sobě co píšeš..:):):)
Nech si toho, češtináři ... asi byl rozrušenej , neeee ...
 
Jestli to zadával stejně jako psal příspěvek, tak se jinému číslu ani nedivím.
 
Jestli to zadával stejně jako psal příspěvek, tak se jinému číslu ani nedivím.
napadlo mne to samé...:rolleyes: Na rovinu, četla jsem to několikrát, abych tak nějak pobrala o co vlastně jde. Asi je to dílem práce "našeptávače", musím si na něj při psaní z tabletu nebo mobilu sakra dávat pozor, abych nepsala taky takové nesmysly. Pak je ale důležité si po sobě dílo přečíst.;)
 
Upraveno:
Bych to zkusila zadat znovu a pozorněji, jestli to ukáže něco jiného.
 
Zkusil jsem zadat tvé výsledky a máš pravdu, že aplikace změní skóre na některých jamkách. Vyzkoušel bych poslat dotaz na teetime, vždy jsem měl dobrou zkušenost s jejich podporou
 
Omlouvám se za chyby nepřečetl jsem si to po sobě na mobilu a dokončování textu udělalo své. Jsem rad ze se zde našel aspoň někdo kdo odpověděl normálně a ne pouze reagoval na češtinu. Ok @Vorel nápisu na teetime a uvidíme a pro ostatní - zadával jsem to asi 5x a pokaždé to samé.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom