Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Svět Dominikána - golfová dovolená

Doctor

Nováček+
Jméno
Petr
Přijmení
Janovský
Klub
ČGK
HI (HCP)
16,5
Dobrý den všem,
jen se chci podělit o pár zážitků, v rámci firemní dovolené jsme navštívili nějaká hřiště v Dominikánské republice, krom jiných jsme se tedy hecli a dali si 18ku na Casa de Campo - Teeth of the Dog. Záleží, na který žebříček se člověk podívá, ale toto hřiště je č. 39 až 48 na světě. Cena nám tedy vyrazila dech, ale kolikrát se člověk podívá na takové hřiště. Přestal jsem přepočítávat, kolik by to bylo tašek na novou střechu a vyrazili jsme. Nejpovedenější hřiště, které kdy Pete Dey stvořil je opravdu krásné, 8 jamek nad útesy člověku bere dech, úroveň služeb vysoká, jestli odpovídá ceně musí zvážit každý sám.

Přikládám pár foto pro inspiraci.

P



IMG_1041.JPG
IMG_3460.jpg

IMG_3457.JPG

IMG_3468.JPG
 

Přílohy

  • C343F730-F009-4B08-A8B1-6336116013F1.jpg
    C343F730-F009-4B08-A8B1-6336116013F1.jpg
    142,4 KB · Zobrazení: 268
Vypadá to parádně. Podle fotek se zdá, že je i docela prázdno? Jak jste hráli na takovém skvostu?
 
Vypadá to parádně. Podle fotek se zdá, že je i docela prázdno? Jak jste hráli na takovém skvostu?

Prázdno jen vypadalo - snažil jsem se to fotit bez lidí, první devítku jsme dost čekali, bylo bohužel naopak natřískáno (což vzhledem k ceně bylo kapku překvapivé). První devítku jsme se táhli za nějakou dvojkou anglánů a ti opravdu nespěchali. Naštěstí měli zaplaceno jen 9 jamek a pak druhá devítka byla tempem lepší.

Pravda je, že na druhou stranu tam na ničem nešetří. Zapůjčené hole byly funglovky Titleist sety vč Scotty Cameron putterů. Jinak hráli jsme podle mne celkem dobře, hřiště vypadá složitě, ale vlastně to tak hrozné není, fairwaye jsou široké a pokud na těch pobřežních jamkách nehraje člověk na riziko na fangli, tak to opravdu jde. Kolega to dokonce obešel s jedním míčkem, já jsem bohužel vydržel jen do 16ky, kde jsem poslal 2 do vody (před tím jsem provětral někomu obývák na desítce, ale tam se mi míček odrazil zpátky :-D)

Jinak je tam povinný caddy, radil nám - zejména na greenech a zpětně jsem si říkal, jestli bylo dobré ho poslouchat či ne, greeny na celém tom hřišti jsou asi největší oříšek, nicméně úplná katastrofa to také není. Takže moje patování - ano, katastrofa, ale naštěstí se holt živím něčím jiným, že :) Osobně se mi tam hrálo fakt pěkně, takže celkově spokojenost.

Casa del Campo - Golfshot.png
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom