Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

19.jamka, WTF?

Ok, dal jsem si pár piv a myslím, že to je ten solidní základ k tomu, abych napsal a veřejně se vypovídal, jak to celé vlastně tady vzniklo. Páč pár dotazů k tomu už bylo a raději to spláchnu takhle řízeně, ať je na co odkazovat.

Tedy prvopočátky - kdysi dávno, kdy jsem rozbil na squashi zuby @doktordee a ještě jsme spolu k tomu spolupracovali - on grafik, já Mistr programátor, začal David hrát golf. Moc to neuměl, ale byl tím úplně posedlý a že bychom mohli jen tak spolu udělat golfovou inzerci. Tak jsme o tom se bavili a vznikl LevnýGolf.cz. Co vám mám povídat, prostě dokonalá inzerce, krásná, funkční, bezplatná... bla, bla. A jak šel život dál, naše cesty se rozešly, dali jsme oba výpověď, páč dělat weby, kde "vedení" mělo představu, že všechno je ctrl+c a ctrl+v dál nešlo. :)

33.jpg


To je tak skorem deset let nazpět. A protože golf mi pořád tehdy nijak neučaroval - ale fungoval, tak jsem si říkal, že když funguje golfová inzerce, tak by mohla stejně tak fungovat jiná inzerce na stejném programátorském "podvozku". Tedy vznikly kopie: LevnýStan.cz, Kocarky-bazar.com a nebo třeba Eroticka-seznamka.com. Mimochodem, je mi jasné, že ta nikoho vůbec nezajímá, ale tu jsem jako jedinou kdysi prodal, za pár tisíc, a doposud běží na úplně stejném enginu (chcete-li podvozku), jako kdysi LevnýGolf.cz. Nic jiného se bohužel nechytlo.

Tři roky zpátky, při částečném vyhoření v mém zaměstnání jsem se znovu podíval na systém Levného golfu a říkal jsem si, že prostě si nějakou péči zaslouží, protože pořád bezproblémově běží (až na těch pár případů přes policii, kdy tak cca jednou do roka řeším nějaký problém mezi kupcem a prodejcem). Tehdy jsem si říkal, že potřebuji nový impuls a prostě jdu do golfu! Já, který držel golfovou hůl jak plácačku na mouchy!

Takže, zaplatil jsem si kurz na Osvědčení, to jsem po měsíci s přímluvou bohů získal (osobně bych si ho nedal, díky D.) a trochu pozměnil design webu. Tu z ničeho nic se mi ozval @JirMar a slovo dalo slovo, pivo dalo pivo a spolupráce byla na světě. Začátečníci, jejich nadšení a jejich pohled na golf. Vše pod hlavičkou "LevnýGolf.cz". Nakonec se podařilo zorganizovat tehdy první spolhru, v Molitorově, kde nás celkem bylo osm. Byl to děs, z mé strany - měl jsem angínu. Ale jinak - povedlo se, dohráli jsme ve stejném počtu. A tak jsem se nechal přemluvit k první Indoor Túře - tehdy v Praze Holešovicích. K čemuž mi pomohl @JardaK - radou, kontaktem, společností.

Tak co by ne, Kartu jsem měl, túra nemůže být tak složitá, prostě zamluvíš termíny, domluvíš pravidla, připravíš hodnocení, texty na čgf a lidi se jen pohrnou! Že jo. Nakonec to tak (nevěřil jsem tomu) dopadlo. Golfová štěstěna přeje nadšeným. A taky díky @Michal Prokop z www.golfgear.cz a @mkopcak z www.golf-horehledy.cz kteří 19jamka.cz podpořili, když to ještě bylo úplné novorozeně v plýnkách a vlastně ještě to bylo spíše pár lidí kolem inzerce a související skupiny na facebooku. A podporuji nás doposud, tak, jak mnozí další.

A tak to jde dál. Mnozí z Těch, co tvoří Jamku jsem nejmenoval, ale patříte k nim. A díky! Věřím tomu, že záměr, vytvořit funkční golfovou komunitu v ČR je prostě možné a je úplný šumák, jestli máte hrané role ze sekáče a hrajete akademie nebo nová Mizuna a jste doma na Karlštejně. Hezkou hru a dobrou noc!
 
Upraveno:
Jak prosté, drahý Watsone (či jak ten citát zní).;) A co 19.jamka a já? Pro ostýchavého introverta je to poklad. Dává mi možnost zjistit spoustu věcí, na které by mě ani nenapadlo se zeptat, či bych si třeba připadala hloupě se na to ptát. Přivedla, a doufám, že ještě přivede, mě na hřiště, kam bych se třeba nikdy nevydala ( protože jet někam sama, kde to neznám, s mým nesebevědomím....). A, v neposlední řadě, mě seznamuje ( úmyslně píšu nedokonavý tvar, protože věřím, že budou další přibývat) s fajn lidmi. Takže díky, nejen @requo, a je mi potěšením tu s vámi být. Howgh. ( utrhla jsem se :p a bez premedikace pivem)
 
První stránka, kterou otevřu vždy, když zapnu počítač nebo tablet je 19.jamka. Je potřeba další komentář? ;)

Určitě jsi ten článek nepsal proto, abychom ti tu pochlebovali, ale kdyby přeci, tak chci být mezi prvními ;):D. Díky óóóó velkomožný .... :p:p:p
 
Jsem jedinej kdo tam čte, že 19. jamka je shodou náhod kombinací vyraženejch zubů @doktordee a neschopnosti @requo zobchodovat erotický služby?!:-D
 
Jsem jedinej kdo tam čte, že 19. jamka je shodou náhod kombinací vyraženejch zubů @doktordee a neschopnosti @requo zobchodovat erotický služby?!:-D
hele, ja v tom vidim to, ze erotika ho az tak nenadchla, tak se holt dal na golf :D

mam to tady rada, moc....to, ze nekoho vidite prvne v zivote, a presto mate pocit, ze ho znate dlouho, to, ze clovek vtipkuje a pri tom se dozvi spoustu zajimavych veci, ta pestrost lidi- at uz zemepisna nebo profesni ( a pak clovek zjisti, ze syn Danci se zna s Martinem a tak :D )
 
Jsem jedinej kdo tam čte, že 19. jamka je shodou náhod kombinací vyraženejch zubů @doktordee a neschopnosti @requo zobchodovat erotický služby?!:-D

V podstatě si to popsal správně. :-D Jsem byl zvědav, kdo se chytne na tu erotiku. Měl jsem tajný tip - že buď ty nebo @JardaK nebo @RobertSlajs. :) Ale je to tak, jak říkáš. Ono to fungovalo docela dobře, ta erotická inzerce, během chvíle tam byla slušná návštěvnost, ale prostě, jak jsem začal chtít peníze za inzeráty, tak rázem s tím byly problémy - nějak jsem neuměl s cílovou skupinou inzerentů vhodně komunikovat, slovník mi byl cizí, žádné pozdravy, nic, vulgarismy běžné a reklama taky na to nešla - resp. komunikace kolem ní - děs a hrůza. Takže raději pryč od toho.

Na levnygolfu a inzerci bylo vyjma jineho kdysi pro me hezke i to, že fotky golfových věcí jsou prostě pěkné, designově. Většina inzerentů si dá záležet, aby to dobře vypadalo, nebo vezmou promofotky, je tam spousta zeleně a tak. Líbilo se. A hlavně od začátku to docela dobře fungovalo, tehdy levnygolf.cz vznikl ve správný čas - náhodou. Jenom proto, že David tuším neměl kde koupit/nebo prodat své první hole.
 
Upraveno:
a on ještě nějaký svoje má? co mu jen schovat zubní náhradu?
 
Ty woe a já si říkal čím to je. Golfem!

Jestli i doma házíš odpadky po zemi a cpeš je všude možně, tak na golf bych to neházel!:-D
 
Myslite si, ze na dalsi zasadni rozvij bude opet treba vyrazit @doktordee zuby? :D

Pokud nebudou zuby, bude muset David na tu erotiku. A na to já se těším! Moc!
 
Jestli i doma házíš odpadky po zemi a cpeš je všude možně, tak na golf bych to neházel!:-D
Kdepak, vozím všechen ten bordel do Hořehled...
 
@requo už nevěděl jak mě porazit tak mě šlehnul rámem rakety do xichtu. Jedničky vejpůl. Tak jsem je vyplivl a šli jsme do práce. To jen kdyby se někdo ptal. A golf jsem "uměl" od začátku. Jsem totiž talent od přirození. Já jsem díky golfu začal vyrábět samolepky na auto, páč byl strašný problém samolepku golfisty sehnat. Neřekl jsem toho na sebe moc?
 
@requo už nevěděl jak mě porazit tak mě šlehnul rámem rakety do xichtu. Jedničky vejpůl. Tak jsem je vyplivl a šli jsme do práce. To jen kdyby se někdo ptal. A golf jsem "uměl" od začátku. Jsem totiž talent od přirození. Já jsem díky golfu začal vyrábět samolepky na auto, páč byl strašný problém samolepku golfisty sehnat. Neřekl jsem toho na sebe moc?
moc ne, jeste by me zajimalo, proc jezdis v tom, v cem jezdis, a pros hrajes jen Nike :p
 
  • To se mi líbí
Reactions: jan
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom